Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Campulung Moldovenesc?

Cabina Foto Campulung Moldovenesc poate fi inchiriata atat pe raza orasului, cat si in zonele limitrofe. In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile despre inchirierea photo booth-ului in Campulung Moldovenesc.

Daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii, acest articol iti va fi foarte util.

In materialul video de mai jos vei gasi cateva cadre de la unul dintre evenimentele ce a avut loc in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.

Trebuie sa stii de la inceput ca Photo Booth-ul in Campulung Moldovenesc poate fi inchiriat pe raza orasului, dar si in localitatile limitrofe. Transportul este gratuit indiferent de locatie, pe toata raza judetului Suceava, inclusiv pentru orasul Campulung Moldovenesc.

Cabina Foto Campulung Moldovenesc

Photo booth-ul nostru este inchiriat de cele mai multe ori pentru evenimente precum: nunta, botez, majorat, banchet, petreceri sau alte tipuri de evenimente private si corporate.

Pachetele de baza se impart in functie de numarul de ore. Astfel, iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. De obicei pachetul se alege in functie de numarul de invitati prezenti la eveniment.

Toate aceste pachete includ servicii precum: printuri si fotografii nelimitate pe durata inchirierii, poze la minut, galerie online dupa eveniment, marturii magnetice, design personalizat al fotografiilor (data evenimentului, nume si alte detalii), fundaluri (4 fundaluri la alegere), recuzita, transport gratuit, dubluri pentru toti cei care apar in poza, si altele.

cabina foto campulung moldovenesc - pret

Vezi sectiunea de Servicii (click aici) unde gasesti oferta completa de servicii.Tot acolo vei gasi si serviciile extra pe care ti le putem oferi.

Cele mai cautate sunt guest book-ul si mesajele personalizate, insa ne putem adapta pentru cerintele tale astfel incat sa gasim o solutie potrivita.

Contacteaza-ne accesand pagina de contact (click aici), completaeza formularul si asigura-te ca o sa completezi corect datele de acolo pentru a putea verifica disponibilitatea si pentru a te putea contacta ulterior.

Suntem disponibili si pe Facebook – Cauta-ne pe pagina Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute acolo.

cabina foto campulung moldovenesc nunta botez evenimente - photo booth

Hai sa discutam! Scrie-ne sau apeleaza-ne la 0758 623 378 pentru a face o rezervare pentru cabina foto in Campulung Moldovenesc.