Cabina Foto Darabani – Photo Booth Botez

Inchiriaza Cabina Foto Darabani! Invitatii tai se vor distra de minune pozandu-se cu photo booth-ul nostru!

In data de 23 August 2018 am fost prezenti cu cabina foto in Darabani si le-am oferit clipe inedite de distractie invitatilor ce au luat parte la botezul micutului Luca – Alexander.

Parintii au luat decizia de a inchiria photo booth-ul nostru timp de 4 ore, astfel ca cei aproximativ 50 de invitati au avut timp destul sa se pozeze in ipostaze amuzante cu recuzita din dotarea cabinei noastre. Recuzita de botez, alaturi de palariile, perucile si mastile clasice au fost foarte apreciate de invitati.

Parintii si-au dorit ca pozele la minut pe care le-am realizat sa primeasca si magnet, astfel ca le-am oferit un pachet special ce include si magneti. Invitatii au apreciat foarte mult acest detaliu, iar marturiile magnetice de la botez vor ramane o amintire vie a petrecerii la care tocmai au luat parte.

Inchiriaza Cabina Foto in Darabani

Vrei sa inchiriezi cabina foto Darabani? Noi iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau chiar 8 ore. Printre serviciile incluse in aceste pachete se numara:

  • Printuri nelimitate
  • Asistent
  • Fotografii in format digital
  • Recuzita si fundaluri (poti alege din 4 fundaluri)
  • Fotografii in format 10x15cm sau 5x15cm
  • Transport

Vezi pagina de Servicii pentru intreaga oferta, pachetele disponibile dar si o detaliere a fiecarui pachet. In tabel gasesti toate serviiciile prezentate pe larg.

Pretul pentru a inchiria un photo booth in Darabani, judetul Botosani incepe de la 150 Euro – 700 RON. Acesta creste in functie de pachetul si numarul de ore ales.

In imaginea urmatoare gasesti cateva cadre surprinse la evenimentul ce a avut loc in Darabani, la Restaurant Central Darabani.

cabina foto Darabani - pret

Conteaza pe noi daca doresti sa inchiriezi cabina foto botez, cabina foto nunta, cabina foto evenimente, cabina foto majorat, cabina foto petreceri in orasul Darabani, judetul Botosani.

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a face o rezervare trebuie sa ne contactezi. Acceseaza pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.