Vrei sa inchiriezi Cabina Foto in Gura Humorului?

Inchiriaza Cabina Foto Gura Humorului! Surprinde-ti invitatii cu poze amuzante realizate cu ajutorul photo booth-ului nostru!

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Gura Humorului? Noi te putem ajuta! Suntem echipa din spatele Cabinei Foto Special Moments, si ne deplasam pe toata raza judetului Suceava pentru a surprinde clipe de distractie si zambetele invitatilor tai.

Am avut deja cateva evenimente in Gura Humorului, unul dintre acestea la Restaurant Aldi. In continuare iti vom prezenta si un clip realizat la evenimentul de la restaurantul Aldi.

cabina foto Gura Humorului - Photo booth gura humorului nunta botez

Inchiriaza cabina foto Gura Humorului

Inchiriaza Cabina Foto Gura Humorului, iar noi de ocupam de restul! Contacteaza-ne si comunica-ne detalii despre evenimentul tau, precum: data, locatia, un numar aproximativ de persoane si tipul evenimentului (nunta, botez, petrecere, aniversare etc). In functie de perioada in care te hotarasti sa inchiriezi poti beneficia de o reducere la inchirierea cabinei foto.

In lista de mai jos vei gasi cateva dintre serviciile pe care ti le putem oferi:

  • Fotografii nelimitate pe durata inchirierii
  • Operator – asistent profesional
  • Fotografii magnetice – marturii magnetice
  • Fotografii in format digital dupa eveniment
  • Transport inclus in pretul fiecarui pachet
  • Recuzita – peste 70 accesorii
  • Fundal la alegere
  • Fotografii in format 5x15cm
  • Fotografii in format 10x15cm

Acceseaza sectiunea de Servicii. Acolo poti verifica lista completa a serviciilor pe care ti le vom oferi la inchirierea cabinei foto. Tabelul prezinta pe larg fiecare pachet si serviciile incluse in acesta, dar si cateva servicii extra de care poti beneficia.

Imaginile urmatoare ilustreaza cateva cadre si print-uri pe care le-am realizat la evenimentul din data de 22 Iulie 2018 in Gura Humorului.

cabina foto Gura Humorului nunta botez evenimente petreceri - pret inchiriere

Contacteaza-ne accesand pagina de contact. Completeaza formularul de contact, scrie-ne pe pagina oficial de Facebook – Cabina Foto Special Moments, sau apeleaza la 0758 623 378 si iti vom pune la dispozitie toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua decizia corecta!