Cabina Foto Iasi Nunta

Inchiriaza cabina foto Iasi nunta! Invitatii tai se vor distra de minune, iar la finalul evenimentului vor avea o amintire vie a nuntii deoarece le vom oferi marturii magnetice pentru nunta. Vom realiza poze la minut cu ajutorul cabinei foto!

Viziteaza-ne pagina de Facebook – Cabina Foto Iasi Nunta pentru a vedea mai multe oftografii si clipuri video pe care le-am realizat in timpul evenimentelor la care am luat parte.

In data de 29 septembrie am luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viata mirilor Anca si Iuliam. Am fost prezenti cu cabina foto la nunta acestora ce a avut loc in Iasi, la Hotel International. Le-am oferit invitatilor fotografii realizate la minut pe care am aplicat magneti de frigider. Astfel am transformat fotografiile in marturii magnetice.

Inchiriaza Cabina Foto Iasi Nunta

Vrei sa inchiriezi cabina foto Iasi insa nu ai prea multe informatii? Noi iti stam la dispozitie! Iti putem oferi pachete diverse de 2, 4, 6 sau 8 ore, insa la cerere ne putem adapta si putem negocia un pachet special gandit nevoilor tale. In pachetele noastre include urmatoarele servicii, dar si altele:

  • Numar nelimitat de printuri
  • Fotografii in format digital
  • Operator pe durata inchirierii
  • Accesorii amuzante
  • Fundal
  • Fotografii stripe sau 10x15cm

In sectiunea Servicii vei gasi un tabel ce descrie foarte bine toate serviciile incluse in pachetele ce le oferim clientilor nostri. Arunca o privire, iar daca ceva nu este clar ne poti scrie.

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Iasi? Pretul de inchiriere al cabinei foto iasi incepe de la 150 Euro, iar in functie de numarul de ore dorit si serviciile extra acesta va creste.

In continuare vei vedea cateva cadre surprinse la evenimentul din Iasi, din data de 29 septembrie 2018 ce a avut loc la Hotel International.

cabina foto iasi nunta - marturii magnetice iasi - pret

Hai sa discutam! Scrie-ne accesand pagina de contact (click aici) si completeaza formularul. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.