You are here:--Cabina Foto Iasi | Pascani – Ziua Copilului 2018

Cabina Foto Iasi | Pascani – Ziua Copilului 2018

Ziua Copilului a fost sarbatorita intr-un mod inedit anul acesta in municipiul Pascani, judetul Iasi. Magazinul PPT ne-a contactat pentru a inchiria cabina foto iar noi am participat la activitate cu mare drag.

In articolul de astazi iti vom prezenta cum a decurs evenimentul, care a fost numarul aproximativ de participanti, si iti vom oferi cateva cadre pe care le-am imortalizat cu cabina foto si cu telefonul mobil.

Am fost prezenti timp de doua ore, in intervalul 10 – 12, cu photo booth-ul nostru in fata magazinului PPT din Pascani. In jurul orei 10 s-au strans peste 30 de parinti cu copii dornici sa se fotografieze costumati in recuzita pe care am pregatit-o special pentru acest eveniment.

Cabina Foto Special Moments Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Botosani, Vaslui

Accesoriile amuzante precum palariile, ochelarii si mesajele pregatite – toate incluse in pachetul de doua ore al Cabinei Foto Special Moments – i-au facut pe cei mici, dar si pe parintii sau bunicii prezenti, sa se amuze si sa se bucure din plin de prima zi din iunie.

Cabina Foto Special Moments Iasi – Ziua Copilului 2018

Organizatorii au ales sa inchirieze pachetul de doua ore pentru aceasta activitate, timp in care nu am putut lua nicio pauza. In acest interval am printat peste 130 de fotografii la minut. Aproximam ca la eveniment au participat in jur de 200 de persoane: copii, parinti si bunici.

Pe langa cunoscutele accesorii precum palariile, perucile, ochelarii si props-urile cu mesaje ce fac parte din recuzita noastra am pregatit si cateva props-uri cu personaje din desene animate. Pros-urile cu eroi precum Spiderman, Minioni sau personaje precum Tom & Jerry au fost foarte apreciate de cei mici.

Cabina Foto Special Moments design template Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Botosani, Vaslui

Intreg evenimentul a decurs foarte bine, iar toti cei mici care au dorit sa se fotografieze cu cabina foto in Pascani au avut sansa sa o faca pana la ora 12.

Ne pregatim de urmatorul eveniment, care poate fi chiar al tau! Asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru a cere mai multe detalii despre serviciile pe care ti le putem oferi.

Cabina Foto Special Moments design template Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Botosani, Vaslui

Cauti Cabina Foto de Inchiriat?

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Special Moments – Facebook pentru o petrecere de copii, sau alt fel de eveniment precum:nunta, botez, banchet, majorat sau alte petreceri? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a cere detalii despre pachetele pe care ti le putem oferi si pentru a verifica daca data dorita este disponibila.

Ne desfasuram activitatea in zona de Nord-Est a tarii, iar Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in orice localitate din urmatoarele judete:

  • Iasi
  • Suceava
  • Botosani
  • Neamt
  • Bacau
  • Vaslui

Pentru oricare dintre localitatile aflate pe raza judetelor mentionate mai sus transportul este inclus in pretul fiecarui pachet. Ne putem deplasa si in alte regiuni ale tarii. In cazul acesta va fi nevoie sa ne comunici adresa exacta pentru a-ti putea face o oferta de pret in functie de distanta.

Rezerva din Timp Cabina Foto

Ne poti contacta accesand pagina de contact si completand formularul sau pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments unde putem discuta direct pe Messenger.

2018-06-17T01:49:49+00:00 0 Comments

Leave A Comment