Cabina Foto Majorat – Iasi | Bacau | Suceava | Botosani | Neamt

Te intrebi de ce sa inchiriezi o cabina foto pentru majorat sau aniversare? Crezi ca fotograful cu care ai discutat deja va face toata treaba si nu mai ai nevoie de serviciile unui photo booth pentru majorat?

Fotograful va realiza fotografii pe toata durata evenimentului, le va selecta pe cele mai reusite si ti le va trimite intr-un interval ce variaza de obicei intre o saptamana si o luna, sau chiar mai mult.

In schimb, cabina foto va realiza fotografiile si le va printa instant. De cele mai multe ori procesul dureaza cateva secunde, iar invitatii vor primi fotografiile imediat. Astfel, la finalul petrecerii prietenii si membrii familiei vor pleca acasa cu o amintire in format fizic.

cabina foto majorat aniversare iasi pascani targu frumos

In functie de pachetul ales, buget si dorinte, poti opta pentru servicii extra. Fotografiile magnetice, un guest book in care invitatii sa ataseze fotografiile realizate de cabina foto si sa-ti scrie cateva urari, sau un stick cu toate fotografiile realizate pe durata petrecerii sunt cateva dintre elementele de personalizare pe care ti le ofera o cabina foto.

Pentru a vedea toate serviciile pe care le ofera Cabina Foto Special Moments, pachetele disponibile si elementele de personalizare, te invitam sa accesezi pagina de servicii.

Inchiriaza Cabina Foto pentru Majorat

Contactaza-ne pentru a discuta detalii si pentru a-ti recomanda pachetul cel mai potrivit pentru tine. Ne poti scrie pe pagina de contact. De asemenea, ne poti scrie pe Messenger – Facebook – Cabina Foto Special Moments, sau suna-ne la 0758 623 378.

In functie de numarul de invitati pe care il vei avea la petrecerea de majorat sau aniversare te vom ajuta sa alegi pachetul potrivit nevoilor tale. Pentru petrecerile in care numarul de invitati nu depaseste 50 de persoane, pachetul de 2 ore este ideal. In cazul in care vei avea aproximativ 100 de invitati este recomandat sa alegi pachetul de 4 ore.

cabina foto aniversare suceava neamt bacau

Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in zona de Nord-Est a tarii, in judetele Iasi, Bacau, Botosani, Suceava si Neamt. Ne putem deplasa si in judetele invecinate, insa costul transportului va fi suportat de catre clienti.