Cabina Foto Petrecere Corporate – Iasi | Neamt | Suceava | Bacau | Botosani

Vrei sa-ti rasplatesti angajatii intr-un mod cat mai inedit, asa cum nu multi angajatori o fac? Asigura-te ca inchiriezi o cabina foto penru urmatoarea petrecere din compania pe care o conduci.

Distractia oferita de cabina foto si amintirea petrecerii ii va face pe angajati sa vada locul de munca intr-un mod inedit. Ofera-le ceva ce competitorii tai nu le ofera, si vei avea un avantaj competitiv destul de mare.

Cabina Foto Special Moments Iasi - Petrecere Corporate

Accesoriile amuzante precum palariile, mesajele sau ochelarii – toate incluse in pachetele cabinei foto – ii vor amuza pe angajatii tai si vor destinde atmosfera. Petrecerile din companie vor fi diferite si mult mai incantatoare.

Unde Poti Inchiria Cabina Foto

Ne desfasuram activitatea in zona de Nord-Est a tarii, iar Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in orice localitate din urmatoarele judete:

  • Iasi
  • Suceava
  • Botosani
  • Neamt
  • Bacau

Pentru localitatile aflate pe raza judetelor mentionate mai sus, transportul este inclus in pretul pe care vi-l oferim pentru fiecare pachet. Ne putem deplasa si in alte regiuni ale tarii. In cazul acesta va fi nevoie sa ne comunici adresa exacta pentru a-ti putea face o oferta de pret in functie de distanta.

Inchiriaza Cabina Foto pentru Petrecere Corporate

Doresti sa inchiriezi serviciile unui photo booth pentru o petrecere corporate? Nu ezita sa ne contactezi! Mai jos vei gasi cateva modalitati prin care putem discuta. In pagina de Servicii vei gasi un mini – ghid de alegere al pachetului potrivit, dar si o descriere detaliata a serviciilor de care vei beneficia. Verifica cu atentie tabelul, iar daca ai vreo nelamurire nu ezita sa ne scrii.

Rezerva din timp cabina foto pentru evenimente importante din firma ta, precum: petrecerea de Craciun, petrecerea de aniversare a companiei, petrecerea de 8 Martie – Ziua Femeii sau alte evenimente majore pe care le sarbatoresti alaturi de angajati si colegi.

Cabina Foto Petrecere Corporate in Iasi Bacau Suceava Botosani Neamt

Ne poti contacta accesand pagina de contact si completand formularul sau pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments unde putem discuta direct pe Messenger.