Cabina Foto Piatra Neamt – Photo Booth Nunta

Cabina Foto Piatra Neamt de inchiriat la preturi ce incep de la 150 Euro! In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile, iar daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Cabina foto Piatra Neamt poate fi inchiriata atat in oras, dar si in localitatile limitrofe acestora. Ne deplasam pe toata raza judetului Neamt.

Inchiriaza cabina foto Piatra Neamt

Oferim pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore pentru inchirierea photo booth-ului nostru. Fiecare dintre aceste pachete include serviciile urmatoare: fotografii magnetice, printuri nelimitate, fotografii in format digital, design personalizat al fotografiilor (data evenimentului, nume si alte detalii), fotografii in format stripe sau 10×15 cm, fundaluri (4 fundaluri la alegere), recuzita etc.

Acceseaza pagina Servicii (click aici) pentru a putea verifica toate pachetele pe care ti le punem la dispozitie. Daca doresti servicii extra precum guestbook-ul, trebuie doar sa ne anunti.

In functie de perioada in care vei inchiria cabina foto, poti primi o reducere.

In continuare sunt prezentate cateva fotografii realizate cu cabina foto Piatra Neamt.

cabina foto piatra neamt - pret

Contacteaza-ne accesand pagina de contact (click aici), completaeza formularul si nu uita sa specifici detalii precum tipul evenimentului, data acestuia, un numar aproximativ de persoane si numarul de telefon sau email-ul corect pentru a putea sa-ti raspundem inapoi.

De asemenea ne poti scrie si pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments, acolo unde poti vedea si mai multe imagini de la evenimente sau chiar clipuri video. Ne poti apela si la numarul 0758 623 378 – aceasta fiind si cea mai simpla forma de a ne contacta deoarece vom raspunde foarte repede si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie.

Rezerva-ti din timp Cabina Foto in Piatra Neamt! Poti beneficia de o reducere sau de oferte speciale, asa ca nu mai amana!/p>