Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Piatra Neamt?

Cabina Foto Piatra Neamt poate fi inchiriata pentru 2, 4, 6, sau 8 ore, iar pretul difera in functie de pachetul ales. In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile despre inchirierea photo booth-ului in Piatra Neamt.

Daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi. De obicei raspundem in cateva minute!

In clipul de mai jos am surpris cateva momente de la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Piatra Neamt. Cu ajutorul photo booth-ului nostru invitatii s-au pozat, s-au distrat si au ramas cu amintiri vii ale evenimentului la care au participat.

Cabina foto Piatra Neamt poate fi inchiriata atat in oras, dar si in localitatile limitrofe. Ne deplasam pe toata raza judetului Neamt cu cabina foto, iar transportul este gratuit indiferent de locatie.

Cabina Foto Piatra Neamt – Ce iti oferim

Punem la dispozitie cabina foto in Piatra Neamt ce poate fi inchiriata pentru pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. In cazul in care niciunul dintre aceste pachete nu este potrivit evenimentului sau nevoilor tale putem negocia un pachet mai convenabil.

Fiecare dintre pachetele prezentate mai sus include serviciile urmatoare: fotografii magnetice (magnet de frigider), printuri nelimitate pe durata inchirierii, poze la minut, fotografii in format digital, design personalizat al fotografiilor (data evenimentului, nume si alte detalii), fotografii in format stripe (5×15 cm) sau 10×15 cm, fundaluri (4 fundaluri la alegere), recuzita, transport gratuit, dubluri – fiecare persoana din poza primeste o copie, etc.

cabina foto piatra neamt - photo booth - pret

Acceseaza pagina Servicii (click aici) pentru a putea verifica toate pachetele pe care ti le punem la dispozitie. Daca doresti servicii extra precum guestbook-ul, trebuie doar sa ne anunti.

In functie de perioada in care vei inchiria cabina foto, poti primi o reducere.

Contacteaza-ne accesand pagina de contact (click aici), completaeza formularul si nu uita sa specifici detalii precum tipul evenimentului, data acestuia, un numar aproximativ de persoane si numarul de telefon sau email-ul corect pentru a putea sa-ti raspundem inapoi.

De asemenea ne poti scrie si pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments, acolo unde poti vedea si mai multe imagini de la evenimente sau chiar clipuri video

Ne poti apela si la numarul 0758 623 378 – aceasta fiind si cea mai simpla forma de a ne contacta deoarece vom raspunde foarte repede si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie.

cabina foto piatra neamt nunta botez evenimente- pret

Rezerva-ti din timp Cabina Foto in Piatra Neamt! Poti beneficia de o reducere sau de oferte speciale, asa ca nu mai amana!