Cabina Foto Roman Botez – Photo Booth Roman

Cabina Foto Roman Botez – inveseleste-ti invitatii si ofera-le marturii amuzante sub forma de fotografii magnetice realizate cu ajutorul photo booth-ului nostru. Distractia este garantata!

Am participat cucabina foto Roman Botez la petrecerea organizata de parinti pentru noul membru al familiei. Am adus cu noi buna dispozitie, accesoriile amuzante si celelalte echipamente ce intra in dotarea cabinei noastre.

Timp de 2 ore invitatii ce au luat parte la botez s-au fotografiat in ipostaze amuzante si au primit marturiile magnetice de la botez.

Pentru acest eveniment am realizat fotografii de tip stripe, in format 5×15 cm. Toate printurile au primit pe spate un magnet.

Inchiriaza Cabina Foto Roman Botez

Daca vrei sa inchiriezi o cabina foto in roman, noi te putem ajuta! Iti oferim pachete diverse si te ajutam sa iei decizia cea mai potrivita pentru tipul evenimentului tau, dar si pentru numarul de invitati. Astfel, poti alege dintre pachete de 2 ore, 4 ore, 6 ore sau 8 ore. Fiecare dintrea cestea are un pret diferit, insa pretul pentru pachetul cel mai mic porneste de la 150 Euro.

In lista urmatoare vei gasi cateva dintre serviciile pe care le includem in toate pachetele de mai sus:

  • Printuri nelimitate
  • Asistent
  • Fotografii in format digital
  • Recuzita si fundaluri (poti alege din 4 fundaluri)
  • Fotografii in format 10x15cm sau 5x15cm
  • Transport

Viziteaza sectiunea de Servicii pentru a verifica intreaga noastra oferta.

Dupa cum am mentionat si mai sut, pretul pentru inchirierea photo booth-ului in Roman, judetul Neamt incepe de la 150 Euro – 700 RON. Acesta creste in functie de pachetul si numarul de ore ales.

In imaginile urmatoare sunt surprinse cateva cadre de la evenimentul ce a avut loc in Roman.

cabina foto roman botez - marturii magnetice botez roman - pret

Contacteaza-ne accesand pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Ne poti scrie si pe pagina oficial de Facebook – Cabina Foto Special Moments