Cabina Foto Roman – Photo Booth Nunta

Inchiriaza Cabina Foto Roman! Invitatii tai se vor distra de minute!

In data de 7 Iulie 2019 am luat parte alaturi de Ana Maria si Gabi la unul dintre cele mai importante evenimente din viata celor doi. Am fost prezenti cu cabina foto in Roman, jud. Neamt si le-am oferit invitatilor poze la minut si marturii magnetice.

Inchiriaza cabina foto Roman – jud. Neamt

Ofera-le invitatilor clipe de distractie! Inchiriaza Cabina Foto Roman! Contacteaza-ne, spune-ne detaliile evenimentului tau, iar de restul ne ocupam noi. In functie de perioada in care ai programat evenimentul poti beneficia de o reducere!

In lista de mai jos vei gasi cateva dintre serviciile pe care ti le putem oferi:

  • Fotografii si printuri nelimitate
  • Asistent pe durata inchirierii
  • Fotografii magnetice – marturii magnetice
  • Fotografii in format digital
  • Transport inclus
  • Recuzita si fundal
  • Fotografii in format 5x15cm
  • Fotografii in format 10x15cm

Intra pe pagina de Servicii (click aici) pentru a verifica lista completa a serviciilor de care vei beneficia daca inchiriezi cabina foto. In tabel vei gasi toate serviiciile prezentate pe larg, dar si cateva servicii extra precum guestbook-ul, recuzita personalizata sau fundalul personalizat.

Cat costa sa inchiriezi Cabina Foto in Roman, judetul Neamt? Pretul de inchiriere porneste de la 150 Euro – 700 RON pentru cel mai mic pachet. In functie de ce vei alege, serviciile extra pe care le doresti, pretul de inchiriere al photo booth-ului va creste.

In continuare vei gasi cateva fotografii si printuri realizate la evenimentul din Roman, judetul Neamt ce a avut loc la Hotel Central – Roman.

cabina foto roman - pret

Vrei sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii despre ofertele noastre? Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acceseaza pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact, scrie-ne pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments, sau apeleaza la 0758 623 378.