Vrei sa afli detalii despre Cabina Foto Roman?

Inchiriaza Cabina Foto Roman! Invitatii tai se vor distra de minune si vor ramane cu amintiri vii ale evenimentului tau!

Cabina foto Roman, jud. Neamt poate fi inchiriata in orasul Roman, si in toate celelalte localitati limitrofe ale acestuia. Ne deplasam cu photo booth-ul nostru in tot judetul Neamt, iar transportul este gratuit pentru orice locatie.

In clipul de mai jos poti urmari cateva dintre momentele surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Roman.

Cabina Foto Roman – Ce iti oferim

Ofera-le invitatilor clipe de distractie! Inchiriaza Cabina Foto Roman, iar noi ne ocupam de restul detaliilor pentru reusita evenimentul tau.

In lista de mai jos vei gasi cateva dintre serviciile pe care ti le putem oferi prin inchirierea photo booth-ului nostru in Roman:

  • Fotografii si printuri nelimitate
  • Asistent pe durata inchirierii
  • Fotografii magnetice – poze magnetice nelimitate
  • Fotografii in format digital dupa eveniment
  • Transport inclus
  • Recuzita si fundal
  • Fotografii cu dimensiunea 5x15cm
  • Fotografii cu dimensiunea 10x15cm

Intra pe pagina de servicii pentru a verifica lista completa a serviciilor de care vei beneficia daca inchiriezi cabina foto.

cabina foto roman - photo booth roman nunta botez evenimente pret

In tabel vei gasi toate serviiciile prezentate pe larg, dar si cateva servicii extra precum guestbook-ul, recuzita personalizata sau fundalul personalizat.

Inchiriaza photo booth-ul in Roman

Vrei sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii despre ofertele noastre? Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Acceseaza pagina de contact si completeaza formualrul de contact. Asigura-te ca ne comunici data evenimentului si numarul de telefon sau o adresa de e-mail valida pentru a putea sa te contactam inapoi si sa-ti trimitem oferta.

cabina foto roman pret

Ne poti contacta si pe Facebook – Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute, sau ne poti suna la tel. 0758 623 378.