Cabina Foto Roman – Photo Booth Botez

Vrei sa afli mai multe despre cum poti inchiria cabina foto Roman! Suntem aici sa te ajutam!

Pe data de 11 August 2018 am luat parte la petrecerea de botez a micutului Matei – Adrian. Am fost prezenti cu cabina foto in Roman la Hotel Central – Roman, judetul Neamt.

Timp de 4 ore ne-am distrat alaturi de cei aproximativ 50 de invitati, si le-am oferit acestora fotografii la minut si marturii magnetice. Pe langa recuzita clasica pe care o aducem la fiecare eveniment, de data aceasta am venit si cu recuzita pentru botez.

Inchiriaza cabina foto Roman

Inchiriaza Cabina Foto Roman! Invitatii tai se vor distra de minune fotografiindu-se in ipostaze amuzante cu ajutorul photo booth-ului nostru. Contacteaza-ne si spune-ne detalii precum data, locatia, numarul aproximativ de invitati si tipul evenimentului pe care il organizezi. In functie de aceste informatii iti vom recomanda care dintre cele 4 pachete este cel mai potrivit pentru tine.

Poti alege intre pachete de 2 ore, 4 ore, 6 ore sau chiar 8 ore. Pentru un botez, cele mai recomandata pachete sunt cele de 2 respectiv 4 ore.

Pe pagina de Servicii (click aici) gasesti detalii despre toate pachetele disponibile, dar si despre serviciile incluse. Verifica lista completa, iar daca ai nelamuriri sau ai nevoie de informatii suplimantare ne poti contacta. Te vom ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita!

Cat costa sa inchiriezi Cabina Foto in Roman? Preturl de inchiriere a cabinei foto incepe de la 150 Euro – 700 RON. In functie de pachetul ales, serviciile extra (guestbook, elemente de personalizare etc.) pretul va creste. Asigura-te ca faci o rezervare din timp deoarece vei beneficia de o reducere!

In continuare vei gasi cateva cadre de la evenimentul ce a avut loc in Roman in data de 11 August 2018.

cabina foto Roman - pret

Contacteaza-ne pe pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact, scrie-ne pe pagina oficial de Facebook – Cabina Foto Special Moments, sau apeleaza la 0758 623 378.