Vrei sa afli mai multe detalii despre Cabina Foto Salcea?

Ai ajus in locul potrivit. Inchiriem cabina foto in Salcea, judetul Suceava si in localitatile limitrofe acesteia.

Photo Booth-ul nostru va ofera poze la minut, fotografii magnetice – magneti de frigider, iar pretul de inchiriere al cabinei foto difera in functie de pachetul ales.

In continuare iti vom prezenta cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre inchirierea cabinei foto, serviciile incluse in pachetele noastre si altele.

cabina foto salcea - photo booth salcea, suceava

Cabina Foto Salcea – Oferta

Cel mai probabil doresti sa afli detalii despre oferta noastra de inchiriere a cabinei foto. Trebuie sa stii ca de obicei suntem solocitati cu cabina foto la evenimente precum: nunta, botez, majorat, aniversare, banchet, evenimente corporate sau alte tipuri de petreceri si activitati.

Iti putem oferi pachete de inchiriere a photo booth-ului de 2, 4, 6 sau 8 ore in functie de nevoile si tipul evenimentului tau. Cele mai importante servicii incluse in aceste pachete sunt urmatoarele:

  • Fotografii magnetice – cu magneti de frigider
  • Poze la minut
  • Recuzita si fudaluri
  • Dubluri pentru fiecare persoaa care apare in poza
  • Transport gratuit
  • Asistent pe durata inchirierii
  • Fotografii la dimensiune 5×15 cm sau 10x15cm
  • Fotografii in format digital dupa eveniment

Acestea sunt o parte dintre serviciile incluse in pachetele noastre. Pentru a vedea oferta completa te ivitam sa accesezi pagina de Servicii.

In tabel vei gasi o detaliere mai complexa a serviciilor incluse, dar si o serie de servicii extra. Pritre acestea din urma amintim: guest book-ul, mesajele personalizate, stick cu pozele in format digital si altele.

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele noastre din judetul Suceava. Arunca o privire ca sa iti faci o idee mai clara despre cum se vor distra invitatii cu ajutorul cabinei foto.

Rezerva cabina foto Salcea

In functie de perioada in care vei face rezervarea poti beneficia de o reducere. De obicei datele cele mai cautate sunt in sezonul de vara, cand predomina nuntile. Din cauza aceasta in lunile mai, iunie, iunie si septembrie weekendurile se ocupa foarte repede.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cabina foto Salcea, sa faci o rezervarea sau sa ne intrebi orice alte curiozitati te invitam sa completezi formularul din pagina de Contact.

De asemenea ne poti sa ne contactezi si accesand pagina de Facebook – Cabina Foto Salcea – Suceava. De obicei raspundem in cateva minute aici.

Suntem disponibili si la adresa de e-mailcabinafotospecialmoments@gmail.com sau la telefon 0758 623 378.

cabina foto salcea nunta botez evenimente

Contacteaza-ne si rezerva din timp cabina foto pentru evenimentele tale sau ale celor apropiati.