Vrei sa afli mai multe despre Cabina Foto Targu Frumos?

Vrei sa le oferi invitatilor ce iau parte la evenimentul tau clipe de distractie dar si o amintire vie a petrecerii?Inchiriaza Cabina Foto Targu Frumos! Distractia este garantata!

Ne desfasuram activitatea cu cabina foto in Targu Frumos si in localitatile limitrofe.

cabina foto targu frumos - photo booth targu frumos

Pe langa fotografiile la minut – poze la minut pe care le-au primit din partea noastra, mirii au ales sa le ofere invitatilor si fotografii magnetice.

Inchiriaza cabina foto in Targu Frumos

Vrei si tu sa inchiriezi o cabina foto pentru evenimentul tau in zona orasului Targu Frumos? Noi te putem ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Nu uita sa intrebi de disponibilitatea datei la care ti-ai programat evenimentul, de ofertele curente si de serviciile extra pe care ti le putem oferi.

Printre serviciile pe care le oferim se numara urmatoarele:

  • Fotografii si printuri nelimitate
  • Asistent pe durata inchirierii
  • Fotografii magnetice – marturii magnetice
  • Fotografii in format digital
  • Recuzita
  • Fundal
  • Fotografii in format stripe sau 10x15cm
  • Transport inclus

Pentru a verifica toate serviciile standard pe care ti le putem oferi, dar si serviciile extra de care poti beneficia, te invit sa accesezi pagina Servicii. In tabel vei gasi toate serviiciile prezentate pe larg.

Pretul de inchiriere pentru cabina foto in Targu Frumos incepe de la 170 Euro – 800 RON. In functie de pachetul ales, serviciile extra pe care le doresti, pretul de inchiriere al photo booth-ului va creste.

In continuare iti vom prezenta cateva dintre cadrele si printurile pe care le-am relizat la evenimentul din Targu Frumos – Razboieni, la Hotel Coroana.

cabina foto targu frumos - pret

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a face o rezervare trebuie sa ne contactezi. Acceseaza pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.