Cabina Foto Targu Neamt – Photo Booth Nunta

Inchiriaza Cabina Foto Targu Neamt! Invitatii tai se vor distra de minute!

In data de 28 August 2018 am fost prezenti cu cabina foto in Targu Neamt, la Pensiunea Aristocratis, acolo unde le-am oferit invitatilor fotografii la minut. Pozele instant au fost transformate in marturii magnetice deoarece pe spatele acestora am aplicat magneti.

Inchiriaza cabina foto Targu Neamt

Scrie-ne si intreaba-ne de disponibilitatea datei pentru ziua in care ai programat evenimentul tau! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre photo booth-ul nostru: pret, servicii sau alte informatii care iti sunt utile.

Fa o rezervare din timp si poti beneficia de o reducere. In functie de perioada in care te decizi sa inchiriezi, poti primi o reducere, asa ca nu mai sta pe ganduri si scrie-ne cat mai repede posibil.

Serviciile noastre includ: printuri nelimitate, fotografii magnetice, fundaluri, recuzita, transport, fotografii digitale si altele.

Intra pe pagina de Servicii (click aici). Acolo vei putea verifica toate pachetele pe care ti le punem la dispozitie, dar si serviciile complete incluse in fiecare pachet. Daca doresti servicii extra precum guestbook-ul sau elemente de personalizare, trebuie doar sa ne anunti.

Pretul de inchiriere al cabinei foto Targu Neamt incepe de la 150 Euro – 700 RON pentru cel mai mic pachet. Acesta creste odata cu numarul de ore pe care il alegi (2 ore, 4 ore, 6 ore sau 8 ore), dar si de serviciile extra alese.

In continuare sunt prezentate cateva fotografii realizate cu cabina foto la Pensiunea Aristocratis – Targu Neamt in data de 25 August 2018.

cabina foto targu neamt - pret

Verifica ofertele noastre! Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acceseaza pagina de contact (click aici). Contacteaza-ne pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments, sau apeleaza la 0758 623 378.

Rezerva-ti din timp Cabina Foto in Targu Neamt si imprejurimi si poti beneficia de o reducere!