Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Targu Neamt?

Vrei sa iti distrezi invitatii ce iau parte la evenimentul tau? Inchiriaza Cabina Foto Targu Neamt si noi ne vom ocupa de restul!

Poti inchiria cabina foto in Targu Neamt pentru a le oferi invitatilor tai amintiri pretioase si fotografii la minut. Pozele instant pe care le realizam cu ajutorul photo booth-ului nostru se transforma foarte usor in marturii magnetice deoarece pe spatele acestora vom aplica magneti de frigider.

Pretul de inchiriere al cabinei foto in Targu Neamt incepe de la 170 Euro – 700 RON.

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele noastre unde am inchiriat Photo Booth-ul in Targu Neamt. Arunca o privire ca sa-ti faci o idee despre cum se vor distra invitatii tai la nunta, botezul, petrecerea sau evenimentul pe care il organizezi.

Photo Booth Targu Neamt – Servicii

Scrie-ne si intreaba-ne de disponibilitatea datei pentru ziua in care ai programat evenimentul tau! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre photo booth-ul nostru: pret, servicii sau alte informatii care iti sunt utile.

Fa o rezervare din timp si poti beneficia de o reducere. In functie de perioada in care te decizi sa inchiriezi, poti primi o reducere, asa ca nu mai sta pe ganduri si scrie-ne cat mai repede posibil.

Serviciile noastre includ: printuri nelimitate pe durata inchirierii, fotografii magnetice pentru fiecare fotografie, fundaluri la alegere, recuzita – 70 elemente, transport gratuit, fotografii digitale si altele.

cabina foto targu neamt - pret

Intra pe pagina de Servicii (click aici).

Acolo vei putea verifica toate serviciile incluse in pachetele de 2, 4, 6 si 8 ore pe care ti le punem la dispozitie. Daca doresti servicii extra precum guestbook-ul sau elemente de personalizare, trebuie doar sa ne anunti.

Rezerva Cabina Foto Targu Neamt

Vrei sa faci o rezervare? Hai sa discutam!

Dupa cum am spus si la inceput, pretul de inchiriere al cabinei foto Targu Neamt incepe de la 170 Euro – 800 RON pentru cel mai mic pachet. Acesta creste odata cu numarul de ore pe care il alegi (2 ore, 4 ore, 6 ore sau 8 ore), dar si de serviciile extra alese.

Verifica ofertele noastre! Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Acceseaza pagina de contact (click aici) si completaza formularul de acolo. Asigura-te ca ne vei furniza numarul de telefon sau o adresa de e-mail corecta pentru a te putea contacta inapoi.

photo booth nunta botez evenimente targu neamt - pret

Scrie-ne-ne pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute, sau apeleaza la 0758 623 378.

Rezerva-ti din timp Cabina Foto in Targu Neamt si imprejurimi si poti beneficia de o reducere!