Cabina Foto de inchiriat in Vatra Dornei

Cabina Foto Vatra Dornei poate fi inchiriata atat in orasul Vatra Dornei cat si in localitatile din imprejurimi. Pretul de inchiriere al cabinei foto in Vatra Dornei, Suceava variaza in functie de pachetul pe care il alegi, si in functie de ce servicii extra iti doresti.

Contacteaza-ne si cere-ne detalii daca esti interesat sa faci o rezervare a cabinei foto pentru: nunta, botez, evenimente, banchet, aniversare si alte tipuri de petreceri.

cabina foto vatra dornei - pret inchiriere

Cabina Foto Vatra Dornei

In video-ul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele unde am participat cu cabina foto. Arunca o privire ca sa vezi cum se vor distra invitatii ce vor lua parte la evenimentul tau.

In lista urmatoare am adaugat cateva dintre cele mai importante servicii ce se regasesc in oferta noastra. Astfel, in pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore sunt incluse servicii precum:

  • Transport gratuit indiferent de locatie in judetul Suceava
  • Fotografii nelimitate pe durata inchirierii
  • Fotografii magnetice – magneti de frigider
  • Asistenta pe toata durata inchirierii
  • Recuzita si fundaluri la alegere incluse in fiecare pachet
  • Fotografii in format digital dupa eveniment
  • Dubluri – fiecare persoana care apare in poza primeste o copie

Poti vedea detalii despre oferta completa a Cabinei Foto Special Momentsa accesand pagina de servicii.

Pe langa serviciile standard incluse in fiecare pachet poti opta si pentru servicii extra, ditre care amintim: guestbook-ul, sau cartea de oaspeti si mesajele personalizate.

photo booth vatra dornei

Rezerva Photo Booth-ul in Vatra Dornei

Daca doresti sa colaboram sau sa afli mai multe detalii despre serviciile si ofertele noastre curente, te invitam sa ne contactezi.

Scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook – Cabina Foto Vicovu de Sus, de obicei raspundem foarte repede aici (in cateva minute)

Scrie-ne un email la adresa cabinafotospecialmoments@gmail.com sau contacteaza-ne accesand formularul de contact – click aici

De asemenea poti sa ne scrii un mesaj pe mobil sau sa ne suni la numarul de telefon 0758 623 378.