Cabina Foto Siret – Photo Booth

Cabina Foto Siret – Inchiriere photo booth

Vrei sa afli detalii despre Cabina Foto Siret pentru nunta, botez, petreceri sau alte evenimente? Noi te putem ajuta!

Pretul de inchiriere al cabinei foto in Siret incepe de la 800 RON.

In clipul urmator vei gasi cateva scene surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Siret, judetul Suceava.

Cabina foto Siret poate fi inchiriata in tot judetul Suceava, iar transportul pentru orice locatie este gratuit

Cabina Foto Siret – Ce iti oferim

Cele mai comune pachete de inchiriere ale photo booth-ului nostru sunt de 2, 4, 6 sau 8 ore, insa in functie de nevoile tale ne putem adapta si negocia o oferta care se pliaza pe dorintele tale.

Iata o scurta lista cu cele mai importante servicii care sunt incluse in toate pachetele noastre la inchirierea cabinei foto:

 • Printuri nelimitate pe durata inchirierii
 • Asistent – pe toata durata inchirierii cabinei foto
 • Galerie online dupa eveniment
 • Recuzita si fundaluri
 • Transport gratuit
 • Dubluri
 • Marturii magnetice

cabina foto siret - suceava - pret

Acceseaza pagina Servicii pentru a cerceta intreaga oferta pe care ti-o putem oferi.

Inchiriaza Cabina Foto Siret

photo booth siret - nunta botez evenimente

Acceseaza pagina de contact (click aici) si completeaza formularul de contact pentru a putea intra in legatura cu noi.

Ne poti scrie si pe Facebook – Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute acolo.

Cabina Foto Radauti – Photo Booth

Distreaza-te cu Cabina Foto Radauti

Distractia este garantata daca vei avea un photo booth inchiriat la evenimentul tau. Noi te putem ajuta, deci daca ai nevoie sa faci o rezervare pentru o Cabina Foto in Radauti noi suntem solutia.

Pretul pentru a inchiria o cabina foto difera in functie de pachetul de ore pe care il vei alege si incepe de la 170 Euro – 800 RON.

Poti inchiria cabina foto in orasul Radauti, dar si in zonele limitrofe. Ne deplasam cu photo booth-ul pe toata raza judetului Suceava.

cabina foto radauti - nunta botez evenimente

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta locatiei. Transportul este gratuit pentru orice eveniment de pe raza judetului Suceava, si chiar din imprejurimi.

Inchiriaza cabina foto in Radauti

Asigura-te ca ne scrii din timp deoarece weekend-urile pentru sezonul de nunti se rezerva foarte repede. Pentru a face o rezervare trebuie sa stim mai intai locatia unde va fie evenimentul, numarul de ore pe care doresti sa inchiriezi cabina foto, dar si alte detalii importante pentru evenimentul tau.

In lista de mai jos am inclus cateva dintre serviciile noastre:

 • Fotografii si printuri nelimitate
 • Asistent pe durata inchirierii
 • Fotografii magnetice – marturii magnetice
 • Fotografii in format digital
 • Recuzita + fundaluri
 • Fotografii in format 10x15cm
 • Fotografii in format 5x15cm
 • Transport inclus

Pentru a verifica toate serviciile standard pe care ti le putem oferi, dar si serviciile extra de care poti beneficia, te invit sa accesezi pagina Servicii. In tabel vei gasi toate serviiciile prezentate pe larg.

cabina foto radauti - pret

Acceseaza pagina de contact (click aici) si completeaza formularul de contact. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

De asemenea ne poti scrie pe pagina de Facebook – Cabina Foto Special Moments. Acolo raspundem de obicei in cateva minute.

Cabina Foto Vatra Dornei

Cabina Foto de inchiriat in Vatra Dornei

Cabina Foto Vatra Dornei poate fi inchiriata atat in orasul Vatra Dornei cat si in localitatile din imprejurimi. Pretul de inchiriere al cabinei foto in Vatra Dornei, Suceava incepe de la 170 Euro – 800 RON.

Contacteaza-ne si cere-ne detalii daca esti interesat sa faci o rezervare a cabinei foto pentru: nunta, botez, evenimente, banchet, aniversare si alte tipuri de petreceri.

cabina foto vatra dornei - pret inchiriere

Cabina Foto Vatra Dornei

In video-ul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele unde am participat cu cabina foto. Arunca o privire ca sa vezi cum se vor distra invitatii ce vor lua parte la evenimentul tau.

In lista urmatoare am adaugat cateva dintre cele mai importante servicii ce se regasesc in oferta noastra. Astfel, in pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore sunt incluse servicii precum:

 • Transport gratuit indiferent de locatie in judetul Suceava
 • Fotografii nelimitate pe durata inchirierii
 • Fotografii magnetice – magneti de frigider
 • Asistenta pe toata durata inchirierii
 • Recuzita si fundaluri la alegere incluse in fiecare pachet
 • Fotografii in format digital dupa eveniment
 • Dubluri – fiecare persoana care apare in poza primeste o copie

Poti vedea detalii despre oferta completa a Cabinei Foto Special Momentsa accesand pagina de servicii.

Pe langa serviciile standard incluse in fiecare pachet poti opta si pentru servicii extra, ditre care amintim: guestbook-ul, sau cartea de oaspeti si mesajele personalizate.

photo booth vatra dornei

Rezerva Photo Booth-ul in Vatra Dornei

Daca doresti sa colaboram sau sa afli mai multe detalii despre serviciile si ofertele noastre curente, te invitam sa ne contactezi.

Scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook – Cabina Foto Vicovu de Sus, de obicei raspundem foarte repede aici (in cateva minute)

Scrie-ne un email la adresa cabinafotospecialmoments@gmail.com sau contacteaza-ne accesand formularul de contact – click aici

De asemenea poti sa ne scrii un mesaj pe mobil sau sa ne suni la numarul de telefon 0758 623 378.

Cabina Foto Campulung Moldovenesc

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Campulung Moldovenesc?

Cabina Foto Campulung Moldovenesc poate fi inchiriata atat pe raza orasului, cat si in zonele limitrofe, iar pretulde inchiriere incepe de la 170 Euro – 800 RON. In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile despre inchirierea photo booth-ului in Campulung Moldovenesc.

Daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii, acest articol iti va fi foarte util.

In materialul video de mai jos vei gasi cateva cadre de la unul dintre evenimentele ce a avut loc in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.

Trebuie sa stii de la inceput ca Photo Booth-ul in Campulung Moldovenesc poate fi inchiriat pe raza orasului, dar si in localitatile limitrofe. Transportul este gratuit indiferent de locatie, pe toata raza judetului Suceava, inclusiv pentru orasul Campulung Moldovenesc.

Cabina Foto Campulung Moldovenesc

Photo booth-ul nostru este inchiriat de cele mai multe ori pentru evenimente precum: nunta, botez, majorat, banchet, petreceri sau alte tipuri de evenimente private si corporate.

Pachetele de baza se impart in functie de numarul de ore. Astfel, iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. De obicei pachetul se alege in functie de numarul de invitati prezenti la eveniment.

Toate aceste pachete includ servicii precum: printuri si fotografii nelimitate pe durata inchirierii, poze la minut, galerie online dupa eveniment, marturii magnetice, design personalizat al fotografiilor (data evenimentului, nume si alte detalii), fundaluri (4 fundaluri la alegere), recuzita, transport gratuit, dubluri pentru toti cei care apar in poza, si altele.

cabina foto campulung moldovenesc - pret

Vezi sectiunea de Servicii (click aici) unde gasesti oferta completa de servicii.Tot acolo vei gasi si serviciile extra pe care ti le putem oferi.

Cele mai cautate sunt guest book-ul si mesajele personalizate, insa ne putem adapta pentru cerintele tale astfel incat sa gasim o solutie potrivita.

Contacteaza-ne accesand pagina de contact (click aici), completaeza formularul si asigura-te ca o sa completezi corect datele de acolo pentru a putea verifica disponibilitatea si pentru a te putea contacta ulterior.

Suntem disponibili si pe Facebook – Cauta-ne pe pagina Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute acolo.

cabina foto campulung moldovenesc nunta botez evenimente - photo booth

Hai sa discutam! Scrie-ne sau apeleaza-ne la 0758 623 378 pentru a face o rezervare pentru cabina foto in Campulung Moldovenesc.

Cabina Foto Falticeni – Photo Booth

Cabina Foto Falticeni – Hai sa ne cunoastem

Vrei sa afli detalii sau sa faci o rezervare pentru Cabina Foto Falticeni pentru nunta, botez, petreceri, majorat, aniversare sau alte evenimente? Ai ajuns in locul potrivit deoarece invitatii tai se vor distra de minune cu ajutorul photo booth-ului nostru!

In acest articol vom prezenta cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii inainte de a inchiria Cabina Foto Special Moments. Pretul de inchiriere al cabinei foto in Falticeni incepe de la 800 RON.

In clipul urmator vei gasi cateva scene surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Falticeni, judetul Suceava.

Cabina foto Falticeni poate fi inchiriata in tot judetul Suceava, dar si in localitatile limitrofe ale orasului Falticeni.

Pe toata raza judetului Suceava, inclusiv in Falticeni, iti oferim transport gratuit indiferent de pachetul ales. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru costurile suplimentare. Nu este cazul daca inchiriezi cabina foto de la noi.

Cabina Foto Falticeni – Ce iti oferim

Cele mai comune pachete de inchiriere ale photo booth-ului nostru sunt de 2, 4, 6 sau 8 ore, insa in functie de nevoile tale ne putem adapta si negocia o oferta care se pliaza pe dorintele tale.

Iata o scurta lista cu cele mai importante servicii care sunt incluse in toate pachetele noastre la inchirierea cabinei foto:

 • Printuri nelimitate pe durata inchirierii
 • Asistent – pe toata durata inchirierii cabinei foto
 • Fotografii in format digital – galerie online dupa eveniment
 • Recuzita si fundaluri
 • Fotografii in format 10x15cm sau 5x15cm
 • Transport gratuit
 • Dubluri – fiecare persoana din poza primeste o copie fara a achita in plus
 • Marturii magnetice

cabina foto Falticeni - pret - photo booth falticeni

Acceseaza pagina Servicii pentru a cerceta intreaga oferta pe care ti-o putem oferi.

Inchiriaza Cabina Foto Falticeni

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a face o rezervare trebuie sa ne contactezi.

photo booth falticeni - nunta botez evenimente

Acceseaza pagina de contact (click aici). Completeaza formularul de contact si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ne poti scrie si pe Facebook – Cabina Foto Special Moments. De obicei raspundem in cateva minute.

De asemenea poti sa ne contactezi la telefon 0758 623 378.

Cabina Foto Salcea – Photo Booth

Vrei sa afli mai multe detalii despre Cabina Foto Salcea?

Ai ajus in locul potrivit. Inchiriem cabina foto in Salcea, judetul Suceava si in localitatile limitrofe acesteia.

Photo Booth-ul nostru va ofera poze la minut, fotografii magnetice – magneti de frigider, iar pretul de inchiriere al cabinei foto incepe de la 170 Euro – 800 RON.

In continuare iti vom prezenta cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre inchirierea cabinei foto, serviciile incluse in pachetele noastre si altele.

cabina foto salcea - photo booth salcea, suceava

Cabina Foto Salcea – Oferta

Cel mai probabil doresti sa afli detalii despre oferta noastra de inchiriere a cabinei foto. Trebuie sa stii ca de obicei suntem solocitati cu cabina foto la evenimente precum: nunta, botez, majorat, aniversare, banchet, evenimente corporate sau alte tipuri de petreceri si activitati.

Iti putem oferi pachete de inchiriere a photo booth-ului de 2, 4, 6 sau 8 ore in functie de nevoile si tipul evenimentului tau. Cele mai importante servicii incluse in aceste pachete sunt urmatoarele:

 • Fotografii magnetice – cu magneti de frigider
 • Poze la minut
 • Recuzita si fudaluri
 • Dubluri pentru fiecare persoaa care apare in poza
 • Transport gratuit
 • Asistent pe durata inchirierii
 • Fotografii la dimensiune 5×15 cm sau 10x15cm
 • Fotografii in format digital dupa eveniment

Acestea sunt o parte dintre serviciile incluse in pachetele noastre. Pentru a vedea oferta completa te ivitam sa accesezi pagina de Servicii.

In tabel vei gasi o detaliere mai complexa a serviciilor incluse, dar si o serie de servicii extra. Pritre acestea din urma amintim: guest book-ul, mesajele personalizate, stick cu pozele in format digital si altele.

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele noastre din judetul Suceava. Arunca o privire ca sa iti faci o idee mai clara despre cum se vor distra invitatii cu ajutorul cabinei foto.

Rezerva cabina foto Salcea

In functie de perioada in care vei face rezervarea poti beneficia de o reducere. De obicei datele cele mai cautate sunt in sezonul de vara, cand predomina nuntile. Din cauza aceasta in lunile mai, iunie, iunie si septembrie weekendurile se ocupa foarte repede.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cabina foto Salcea, sa faci o rezervarea sau sa ne intrebi orice alte curiozitati te invitam sa completezi formularul din pagina de Contact.

De asemenea ne poti sa ne contactezi si accesand pagina de Facebook – Cabina Foto Salcea – Suceava. De obicei raspundem in cateva minute aici.

Suntem disponibili si la adresa de e-mailcabinafotospecialmoments@gmail.com sau la telefon 0758 623 378.

cabina foto salcea nunta botez evenimente

Contacteaza-ne si rezerva din timp cabina foto pentru evenimentele tale sau ale celor apropiati.