Contact

Inchiriaza Cabina Foto – Contacteaza-ne acum!

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Special Moments pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta sau a familiei tale? Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi iar noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Cat costa sa inchiriezi cabina foto – photo booth? Pretul de inchiriere al Cabinei Foto Special Moments porneste de la 150 Euro – 700 RON, insa in functie de pachetul ales si de serviciile dorite, acesta se va modifica. Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata.

In cazul in care nu esti hotarat si ai nevoie de mai multe informatii despre pretul de inchiriere pentru cabina foto iti stam la dispozitie si iti vom raspunde la orice intrebare.

Vrem sa contribuim la distractia invitatilor tai si sa facem din evenimentul tau unul dintre cele mai reusite pe care le-ai organizat pana acum. Cabina foto pentru nunta, botez, majorat, aniversare, evenimente, banchet, petrecere corporate – noi te putem ajuta cu oricare dintre ele.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne cum te putem ajuta. Vom reveni cu informatii utile in cel mai scurt timp posibil despre inchirierea photo booth-ului nostru.

Nume si Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Nr. tel (obligatoriu)

Data eveniment (obligatoriu)

Selecteaza Evenimentul (obligatoriu)

Locatie (obligatoriu)

Nr. Aproximativ Invitati (optional)

Mesaj - Hai sa discutam!