Photo Booth Iasi – Cabina Foto Aniversare

Andreea a ales sa le faca o surpriza invitatilor ce au luat parte la petrecerea organizata pentru aniversarea sa, asa ca a inchiriat cabina foto Iasi.

photo

Desi cabina foto a fost inchriata doar pentru o ora invitatii s-au distrat si s-au pozat in ipostaze amuzante, la final numarand un numar de peste 120 de printuri.

Pe langa recuzita din dotarea cabinei, avem intotdeauna la noi si buna dispozitie. Astfel, ne distram si noi impreuna cu invitatii ce iau parte la evenimentul tau.

Cabina Foto Iasi – Video

In clipul de mai jos poti urmari cateva secvente de la evenimentul la care am luat parte. Petrecerea a avut loc in Iasi. Daca vrei sa inchiriezi si tu o cabina foto in Iasi, iti stam la dispozitie. Pretul de inchiriere al cabinei foto in Iasi incepe de la 150 Euro – 700 RON, insa in functie de nevoile clientilor se poate negocia o oferta cat mai avantajoasa pentru ambele parti.

Inchiriere Cabina Foto Iasi

Vrei sa inchiriezi un photo booth in Iasi? Noi te putem ajuta! Cabina Foto Special Moments Iasi- Facebook (click) – cabina foto de inchiriat in Iasi – ne gasesti pe pagina de Facebook, acolo unde putem discuta mai multe detalii despre evenimentul tau.