Servicii

Pachete disponibile – Cabina Foto Special Moments

Vrei sa inchiriezi cabina foto pentru evenimentul tau? Noi te putem ajuta! In randurile urmatoare vei gasi informatii utile despre ce pachet este potrivit in functie de numarul de invitati, sau in functie de evenimentul pentru care vrei sa inchiriezi photo booth-ul.

In tabelul mai jos sunt descrise cele 5 pachete de servicii pe care ti le putem oferi. Daca doresti o personalizare totala a serviciilor, atunci iti propunem sa alegi pachetul personalizat si sa ne spui exact ce iti doresti pentru ca evenimentul tau sa fie unul de vis.

Celelalte 4 pachete – de 2, 4, 6 si respectiv 8 ore – sunt standard si includ serviciile prezentate in tabelul urmator, insa la cerere se pot modifica in functie de dorintele tale. Pe langa serviciile prezentate in tabel poti cere si altele care te-ar incanta iar noi vom face tot posibilul sa te ajutam.

Cabina Foto – Ce Pachet Este Potrivit pentru Evenimentul Tau

Pentru evenimente la care participa sub 50 de invitati pachetul recomandat este cel de 2 ore. Te asiguram ca in acest interval toti invitatii tai vor avea timp suficient sa se fotografieze in ipostaze amuzante folosind accesoriile cabinei foto. Pachetul de 2 ore este cel mai des inchiriat pentru petrecerea de majorat sau pentru cea de aniversare, insa poate fi potrivit si pentru alte petreceri restranse.

Daca vei avea de la 50 pana la 150 de invitati iti recomandam sa inchiriezi pachetul de 4 ore. In acest interval de timp participantii la eveniment – fie ca este un botez, o nunta sau alt tip de petrecere – vor putea sa se distreze si sa se amuze fotografiindu-se cu recuzita din dotarea cabinei foto.

Ai mai mult de 150 de invitati la evenimentul tau? Atunci ar trebui sa iei in considerare inchiriereia unei cabine foto pentru un interval de 6 ore. Pachetul de 6 ore este ideal in cazul in care numarul de participanti la nunta sau petrecerea pe care o organizezi este cuprins intre 150 si 250 de invitati. Acest pachet este recomandat pentru nunti, petreceri corporate, petreceri ale firmelor sau chiar evenimente de marketing.

Daca evenimentul pe care il organizezi va aduna mai mult de 250 de oameni sau daca pe parcursul desfasurarii acestuia oamenii vor veni si pleca in grupuri, atunci este recomandat sa alegi un pachet de care sa se poata bucura toti participantii. Pachetul de 8 ore este cel mai potrivit in astfel de situatii, si este des utilizat pentru evenimente corporate, prezentari, sesiuni de networking si campanii de marketing. Organizezi o conferinta si vrei sa folosesti cabina foto ca element de promovare pentru ca participantii sa plece acasa cu o marturie? Atunci contacteaza-ne si rezerva serviciile Cabinei Foto Special Moments pentru 8 ore.

Pachet2 ore
4 ore6 ore8 ore
Fotografii Nelimitate
Operator
Fundal
Recuzita
Print Instant
Design Personalizat
Contract
Link Descarcare
Magneti
Format 10x15cm
Format Stripe 5x15cm
Transport
GuestBookExtraExtraExtraExtra
Stick ExtraExtraExtraExtra
Alte PersonalizariExtraExtraExtraExtra
Cat costa?Pret Cabina Foto
Tabel 1 - Pachete Cabina Foto Special Moments

Unde Pot Inchiria Cabina Foto Special Moments

Ne desfasuram activitatea in zona de Nord-Est a tarii, in regiunea Moldovei, dar la cerere ne putem deplasa si in alte localitati. Mai jos vei gasi o lista cu orasele in care poti inchiria Cabina Foto Special Moments. Este important sa stii ca ne deplasam si in zonele limitrofe oraselor mentionate mai jos.

Inchiriaza Cabina Foto Special Moments

Cabina Foto IasiCabina Foto Suceava
Cabina Foto BacauCabina Foto Piatra Neamt
Cabina Foto PascaniCabina Foto Roman
Cabina Foto Targu NeamtCabina Foto Targu Frumos
Cabina Foto FalticeniCabina Foto Podu Iloaiei
Cabina Foto Gura HumoruluiCabina Foto Vicovu de Sus
Cabina Foto DarabaniCabina Foto Botosani
Cabina Foto MoinestiCabina Foto Comanesti
Cabina Foto DolhascaCabina Foto Vaslui
Cabina Foto BarladCabina Foto Ceahlau

Pentru a afla care este pretul de inchiriere pentru cabina foto si ce oferte sunt disponibile contactaza-ne accesand pagina de Contact (click aici) sau apasa click pe butoanele Pret Cabina Foto din Tabelul 1.

Spune-ne detalii despre tipul de eveniment pe care il organizezi (ex: nunta, botez, aniversare etc), data evenimentului, un numar aproximativ de invitati, pachetul pe care doresti sa il inchiriezi, dar nu uita de elementele de personalizare in cazul in care iti doresti ceva unic.

Putem discuta si pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments. Iti garantam ca raspundem in cateva minute si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Nu ezita sa ne scrii.