Vrei sa inchiriezi Cabina Foto in Iasi?

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Iasi sau in localitatile limitrofe? Cabina Foto Special Moments isi desfasoara activitatea in intreg judetul Iasi. Noi te putem ajuta! Pretul pentru inchirierea photo booth-ului in Iasi difera in functie de pachetul ales.

Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in tot judetul Iasi, asa ca te invitam sa ne contactezi daca esti interesat de o rezervare pentru:

In clipul video de mai jos am surprins cateva secvente de la unul dintre evenimentele la care am participat cu photo booth-ul nostru. Aruca o privire si vezi cum te vei distra atat tu, ca organizator, cat si invitatii ce vor lua parte la evenimentul tau, fie ca este vorba despre nunta, botez. aniversare, majorat sau alte evenimente.

In functie de nevoile si tipul de eveniment ne putem adapta, insa de cele mai multe ori suntem solicitati pentru a inchiria:

Pachetele principale pe care ti le putem oferi includ inchirierea pe 2, 4, 6 sau 8 ore, insa in functie de nevoi putem negocia un pachet convenabil. De asemenea pretul de inchiriere al photo booth-ului in Iasi va diferi in functie de pachetul pe care il alegi.

Inchiriaza Cabina Foto Iasi - Ce iti oferim

Pentru fiecare dintre pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore iti vom oferi:

Transportul este gratuit pentru oricare dintre localitatile mentionate mai sus din judetul Iasi: Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei, dar de asemenea ne deplasam si in localitatile din imprejurimile acestora fara a fi necesara achitarea unei taxe suplimentare de transport.

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invit sa accesezi pagina de Preturi si Pachete (click).

In tabelul din pagina de servicii vei gasi cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre fiecare pachet in parte. De asemenea, in tabel sunt prezentate si serviciile extra de care poti beneficia la cerere. Printre cele mai importante se numara: guestbook-ul, mesajele persoalizate si fundalul personalizat.

 

Ce trebuie sa stii despre Inchirierea Cabinei Foto

1. Inainte de a face o rezervare pentru o cabina foto in Iasi, trebuie sa verificam disponibilitatea datei in care este programat evenimentul tau. Daca data respectiva este libera, putem trece la pasul urmator. 

2. Iti surade oferta noastra si doresti sa colaboram? Acum va trebui sa alegi pachetul de servicii: 2, 4, 6 sau 8 ore, si chiar unele dintre serviciile extra. In cazul in care nu esti hotarat ce pachet ti se potriveste cel mai bine, te putem ajuta sa iei decizia potrivita in fuctie de tipul evenimentului, numarul de invitati si alte detalii similare.

 

3. Pentru a rezerva data evenimentului tau in calendar trebuie sa intocmim un contract si sa achiti un avans. Acestea doua sunt foarte importante, deoarece reprezinta confirmarea faptului ca doresti sa inchiriezi cabina foto pentru o anumita data. Dupa ce am realizat contractul, si ai achitat avansul, data se considera rezervata pentru evenimentul tau. 

4. In perioada dinaintea evenimentului, cu aproximativ 1-2 saptamani inainte, te vom contacta pentru a stabili ultimele detalii: design-ul si persoalizarea pozelor, fundalul, ora la care doresti sa fim prezeti la eveniment, si altele.

5. In ziua evenimentului vom fi prezenti cu aproximativ o ora pentru a monta echipamentele si pentru a face probe. Vrem sa ne asiguram ca totul iese perfect la fiecare eveniment.

 

6. Este important ca cei de la restaurant / local sa fie informati despre faptul ca vom veni cu o cabina foto. Acestia vor trebui sa pregateasca o masa pe care sa putem aseza recuzita, o sursa de alimentare facila, dar si un loc unde sa amenajam cabina.

7. La ora stabilita vom incepe sa facem fotografii invitatilor, si ne vom distra alaturi de acestia cateva ore, in functie de cat timp ai ales sa inchiriezi cabina.

8. La finalul evenimentului va trebui sa achiti restul sumei din totalul serviciilor, iar noi vom strange echipamentele deoarece programul s-a incheiat.

9. In zilele urmatoare iti vom trimite toate fotografiile realizate cu ajutorul cabinei foto in format digital. Iti vom pune la dispozitie un link de unde poti descarca pozele pe un laptop sau PC, si le poti trimite foarte usor si invitatilor tai.

10. Pentru ca totul sa se incheie frumos, te vom ruga sa ne lasi o recenzie pe pagina oficiala de Facebook – Cabina Foto Special Moments pentru ca ceilalti clieti sa vada cum te-ai simtit tu si invitatii tai.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Iasi

Vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile oferite de Cabina Foto Special Moments – Iasi?

Contacteaza-ne pe Facebook Messenger, WhatsApp sau suna-ne la 0758 623 378 (Octavian).

Vezi mai multe poze pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Iasi.

 

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON