Cabina Foto Vaslui | Barlard | Husi | Negresti | Murgeni

Vrei sa inchiriezi o cabina foto in Vaslui si in localitatile limitrofe? Noi, Cabina Foto Special Moments Vaslui ne desfasuram activitatea in intreg judetul Vaslui, deci te putem ajuta!

Te intrebi ce facem mai exact la evenimente cu cabina foto? Am pregatit un clip video filmat la unul dintre evenimentele ;a care am inchiriat photo booth-ul nostru in Vaslui.

Arunca o privire ca sa intelegi mai exact cum se vor distra invitatii la evenimentul tau, fie ca este vorba desore o nunta, un botez, sau alt tip de eveniment.

In cele peste 100 de evenimente la care am luat parte de la infiintare si pana in prezent ne-a facut mai buni, mai profesionisti si mai receptivi la nevoile clientilor.

 

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments in Vaslui

Te afli in locul potrivit daca esti interesat sa inchiriezi sau sa afli mai multe detalii despre:

Care sunt evenimentele la care este prezenta, de obicei, o cabina foto? Am pregatit pentru tine o lista, mai jos, cu cele mai intalnite solicitari pe care le-am avut pana acum.

Servicii - Photo Booth Vaslui

Photo Booth-ul nostru poate fi inchiriat pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, iar fiecare pachet beneficiaza de fotografii nelimitate ce sunt printate la minut.

Practic invitatii tai se vor fotografia si vor primi pozele pe loc, acestea servind drept marturii magnetice.

Este foarte important de retinut faptul ca, pentru orice pachet ales, transportul catre locatie este gratuit. Acest lucru se aplica pe toata raza judetului Vaslui: Barlad, Husi, Negresti, Murgeni, Vaslui si localitatile limitrofe acestora.

Din 2018 si pana in prezent sa participam cu cabina foto la peste 100 de evenimente. Pe langa numarul mare de nunti, botezuri si petreceri la care am inchiriat photo booth-ul, am participat cu acesta si la cateva evenimente corporate – conferinte.

Ne-am bucurat de o colaborare foarte buna cu toti clientii pana in prezent, ne-am pliat pe nevoile acestora si am reusit sa facem o echipa buna, oferindu-le marturii magnetice la peste 2500 de invitati cu care am interactionat.

Folosim echipamente profesionale deoarece vrem ca fiecare amintire pe care o creem sa ramana vie si sa-si patreze calitatea multi ani de acum inainte. Astfel, utilizam o camefa foto DSLR profesionala si o imprimanta termica ce este capabila sa printeze o poza in doar 12 secunde.

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invitam sa accesezi pagina de Preturi & Pachete de inchiriat cabine foto in Vaslui.

 

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Vaslui

Vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile pe care putem sa ti le oferim? Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii pe pagina de Facebook – Cabina Foto Vaslui (click aici). De obicei raspundem in doar cateva minute la mesajele primite pe messenger.

Daca iti este mai usor ne poti contacta telefonic la numarul 0758 623 378 (Octavian) sau ne poti scrie un mesaj pe WhatsApp.

De asemenea poti sa ne scrii un mesaj completand formularul de contact de mai jos.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON