În era digitală în care trăim, experiența este totul, mai ales atunci când vine vorba de organizarea evenimentelor speciale.

Cu tehnologia în continuă dezvoltare, acum ai oportunitatea de a oferi o experiență memorabilă pentru ocaziile tale speciale cu ajutorul serviciului de închiriere a platformei Selfie 360.

În acest articol, vom explora avantajele și posibilitățile oferite de platforma 360 și de serviciul de închiriere disponibil în Iași, precum și informații despre prețuri și opțiuni.

Platforma selfie 360 de inchiriat in Iasi
Platforma Selfie 360 de inchiriat in Iasi

Ce este o Platformă Selfie 360?

O platformă Selfie 360 este un dispozitiv inovator care vă permite să capturați videoclipuri la 360 de grade.

Indiferent dacă organizezi o nuntă, o petrecere corporate sau un eveniment de marketing, o platformă Selfie 360 poate aduce o doză suplimentară de distracție și memorabilitate.

Serviciul de Închiriere Platformă Selfie 360 în Iași

Dacă organizezi un eveniment în Iași, ai noroc.

Aici, poți găsi servicii de închiriere pentru platforma Selfie 360 care îți pot transforma evenimentul într-o experiență de neuitat.

Închirierea unei astfel de platforme este o modalitate accesibilă și convenabilă de a aduce tehnologia 360 în cadrul evenimentelor tale.

Avantajele Utilizării Platformei Selfie 360

 1. Experiență Interactivă: Platforma Selfie 360 permite participanților să se implice activ în procesul de capturare a imaginilor, ceea ce creează o experiență interactivă memorabilă.
 2. Videoclipuri Captivante: Cu ajutorul tehnologiei 360, poți captura videoclipuri care surprind întreaga scenă și aduc un nivel suplimentar de profunzime și detaliu.
 3. Partajare Ușoară: Videoclipurile pot fi partajate instantaneu pe platformele de socializare, permițându-ți să împărtășești momentele importante cu prietenii și familia.
 4. Personalizare: Poți personaliza experiența oferită de platforma Selfie 360 cu filtre, logo-uri și mesaje personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului tău.

Prețurile Serviciului de Închiriere Platformă Selfie 360 în Iași

Prețurile pentru închirierea unei platforme Selfie 360 în Iași variază în funcție de durata evenimentului, opțiunile de personalizare și serviciile adiționale oferite.

De obicei, tarifele pornesc de la 1000 RON și pot ajunge până la 2500 RON.

Pentru a obține un pret pentru inchirierea platformei 360 in Iasi iti recomand sa ne scrii pe WhatsApp.

  Video Booth 360: O Altă Opțiune de Luat în Considerare

  În Iași, puteți găsi și servicii de închiriere pentru Video Booth 360 dar si pentru cabina foto clasica, cu poze la minut.

  Acest concept adaugă dimensiuni suplimentare experienței, permițându-ți să înregistrați videoclipuri interactive la 360 de grade.

  Închirierea unei platforme Selfie 360 sau a unui Video Booth 360 în Iași poate aduce o notă specială evenimentelor tale.

  Cu prețuri accesibile și o experiență interactivă captivantă, aceste dispozitive tehnologice sunt o alegere excelentă pentru nunti, petreceri, evenimente corporate și multe altele.

  Așadar, nu rata oportunitatea de a transforma momentele tale speciale în amintiri de neuitat cu ajutorul platformei Selfie 360 și a Video Booth 360 în Iași.

  Contactează un furnizor local și începe planificarea evenimentului tău astăzi!

  REDUCERI

  Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

  de la 200 RON pana la 600 RON