Cabina Foto Buftea | Chitila | Măgurele | Otopeni | Pantelimon | Voluntari

Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in tot judetul Ilfov, iar in pachetele de baza am inclus si transportul, deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru un cost suplimentar.

Ne deplasam in toate localitatile judetului Ilfov, in imprejurimi si oferim clipe de distractie si poze la minut tuturor invitatilor ce iau parte la evenimentul tau.

In cele peste 100 de evenimente la care am luat parte de la infiintare si pana in prezent ne-a facut mai buni, mai profesionisti si mai receptivi la nevoile clientilor.

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments?

Conteaza pe noi daca organizezi un eveniment si vrei ca invitatii tai sa beneficieze de poze la minut si marturii magnetice, dar si de clipe de distractie ce le vor aminti cu mare placere de evenimentul tau.

Conteaza pe noi daca esti interesat de:

Servicii - Photo Booth Ilfov

In functie de tipul de eveniment pe care il organizezi (nunta, botez, petrecere, conferinta, sau alt tip de eveniment), dar si in functie de numarul de persoane ce vor lua parte la eveniment iti putem recomanda un anumit pachet de servicii.

Trebuie sa stii ca avem pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore, iar pretul de inchiriere al cabinei foto in Ilfov difera in functie de aceste pachete.

Iti oferim poze nelimitate, dubluri nelimitate, transprot gratuit dar si alte servicii care aduc distractia la evenimentul tau.

Acceseaza pagina de Preturi & Pachete pentru a vedea lista completa, sau mergi mai jos pentru formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Ilfov

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta noastra si pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Ilfov, completeaza formularul de contact de mai jos.

De asemenea ne poti contacta direct pe pagina noastra de  Facebook – Cabina Foto Ilfov (click aici) acolo unde raspundem de obicei foarte repede, in doar cateva minute.

Ne poti contacta direct la numarul 0731 172 314 (Marian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Ilfov.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON