Cabina Foto Special Moments

servicii

Iti oferim servicii complete de inchiriere a cabinei foto pentru ca invitatii tai sa ramana cu cele mai frumoase amintiri ale evenimentului tau!

Contacteaza-ne pentru detalii - poti beneficia de o reducere.

Servicii STANDARD incluse in fiecare pachet al cabinei foto

Fotografii imprimate nelimitat

Operator cabina foto

Model poze personalizat (nume, data, design)

Dubluri nelimitate

Accesorii amuzante

Montare echipament cu 1 ora inainte

Magneti nelimitati

Contract la rezervare

Fundal/decor la alegere

Transport gratuit

Galerie online privata

Echipamente foto profesionale

DETALII DESPRE CELE 12 SERVICII STANDARD INCLUSE IN FIECARE PACHET

1. Fotografii imprimate nelimitat

Chiar nu avem limita pentru numarul de fotografii pe care tu si invitatii tai il puteti face. Vrem sa creati cat mai multe amintiri frumoase, de aceea va oferim printuri nelimitate. 

2. Dubluri nelimitate

Daca intr-o poza apar 3 invitati si fiecare doreste cate un exemplar, noi vom printa 3 copii, sau cate este nevoie, fara ca tu sa platesti vreo taxa suplimentara, exact ca in poza alaturata.

3. Magneti nelimitati

Pe spatele tuturor pozelor printate vom aplica cate un magnet, transformand pozele in marturii magnetice. Astfel, invitatii vor putea pastra pozele de la evenimentul tau pe frigider sau intr-un album foto clasic.

4. Transport gratuit

Toate pachetele Cabinei Foto Special Moments includ transportul gratuit. Daca organizezi un eveniment in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui, Neamt, Buzau, Ilfov, Ialomita, Prahova sau Vrancea cu noi nu trebuie sa platesti deplasarea, indiferent de locatie. 

5. Operator cabina foto

In permanenta unul dintre colegii nostri va fi langa cabina. Acesta va monta si opera cabina foto si se va asigura ca totul functioneaza perfect. El va pune magnetii pe spatele pozelor si le va inmana invitatilor tai.

6. Accesorii amuzante

Vom aduce la evenimentul tau o gama diversificata de accesorii, printre care: palarii, ochelari, peruci, coroane, mesaje tematice, props-uri si altele.

7. Contract la rezervare

Vom nota toate detaliile evenimentului in contractul nostru standard: denumirea firmei noastre, numele tau, datele de contact, data evenimentului, locatia exacta, pachetul ales si alte detalii importante. Un exemplar va ramane la tine iar unul la noi.

8. Galerie online privata

Dupa eveniment vom incarca pozele intr-o galerie online privata pe care o poti accesa de pe telefon, laptop sau tableta oricand doresti. Poti trimite pozele tuturor invitatilor foarte simplu si le poti descarca oricand.

9. Model poze personalizat 

Vom personaliza pozele tale dupa cum iti doresti. De exemplu in poza alaturata mirii au avut o tematica de calatorie si orasul Paris. Am inclus elemente reprezentative tematicii alaturi de numele mirilor si data evenimentului.

10.Montare echipament in avans

Vom ajunge la locatia unde vei avea evenimentul cu 1 ora inainte de ora stabilita pentru inceperea pozelor pentru a montare si probe. Daca, de exemplu, doresti sa incepem pozele la ora 19:00 noi vom fi acolo la ora 18:00. 

11. Fundal/decor la alegere

Avem mai multe modele de fundal dintre care poti alege. Fundalul/decorul este ceea ce va aparea in poze in spatele invitatilor. In poza alaturata clientii au avut o tematica florala si au ales acest model de fundal cu flori, insa poti alege din cele 6-7 modele disponibile.

12. Echipamente foto profesionale

Folosim echipamente foto profesionale pentru ca pozele tale sa fie clare, luminoase, sa aiba o calitate foarte buna. Utilizam o camera foto DSLR, imprimanta termica ce printeaza in 10-15 secunde o poza, deci invitatii primesc marturiile pe loc.

Servicii EXTRA - implica costuri suplimentare

Album foto personalizat - guest book

Mesaje personalizate - propsuri

Prelungire program - 1 ora extra

Fundal/decor personalizat

DETALII DESPRE CELE 4 SERVICII EXTRA - COSTURI SUPLIMENTARE

1. Album foto personalizat

Albumul foto sau guest book-ul este una dintre cele mai frumoase amintiri cu care veti ramane dupa eveniment. Invitatii vor lipi in album pozele facute la cabina si vor scrie cateva urari si ganduri langa acestea. Albumul este perosnalizabil cu nume, data, model, culori sau alte detalii, ca in poza alaturata.

2. Mesaje personalizate

Vom crea special pentru tine cateva mesaje/propsuri pe care le vom personaliza in tematica evenimentului tau. Pot fi mesaje, glume sau alte elemente specifice tie, evenimentului tau sau tematicii alese de tine.

3. Prelungire program

Suntem siguri ca invitatii se vor distra de minune la photo booth-ul nostru. Daca doresti sa prelungim programul cu 1 ora sau mai mult, putem face asta in ziua evenimentului pe loc fara nicio problema.

4. Fundal/decor personalizat

Putem sa realizam un fundal complet personalizat pentru evenimentul si tematica aleasa de tine daca cele pe care ti le punem la dispozitie nu ti se potrivesc. Tu ne comunici detaliile, iar noi ne ocupam de restul. Fundalul alaturat este unul personalizat pentru o companie care a dorit sa plaseze logo-ul in decor.

TI-AM STARNIT CURIOZITATEA?

HAI SA DISCUTAM - POTI BENEFICIA DE O REDUCERE

URMARESTE -NE

Date de contact:

Tel: 0758 623 378

E-mail: [email protected]

Facebook: Cabina Foto Special Moments