CABINA FOTO SPECIAL MOMENTS

Servicii

Iti oferim servicii complete de inchiriere a cabinei foto pentru ca invitatii tai sa ramana cu cele mai frumoase amintiri ale evenimentului tau.

PRET INCHIRIERE CABINA FOTO

Cat costa inchirierea Cabinei Foto Special Moments?

Pretul de inchiriere al Cabinei Foto Special Moments porneste de la 1000 RON, insa poti beneficia de unele reduceri si discounturi. De aceea te invitam sa ne contactezi pentru a aflat mai multe detalii!

Reduceri si Promotii la inchirierea photo booth-ului

Te invitam sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre oferta completa si toate reducerile si promotiile pe care le oferim atunci cand inchiriezi photo booth-ul de la noi. Hai sa discutam! E gratis!

CE SERVICII ADUC DISTRACTIA LA EVENIMENTUL TAU

Fotografii imprimate nelimitat

Dubluri nelimitate

Magneti nelimitati

Transport gratuit

Operator cabina foto

Accesorii amuzante

Contract la rezervare

Galerie online privata

Model poze personalizat (nume, data, design)

Montare echipament cu 1 ora inainte

Fundal/decor la alegere

Echipamente foto profesionale

CELE 12 SERVICII STANDARD

INCLUSE IN TOATE PACHETELE DE INCHIRIERE

Cabina Foto Special Moments - logo alb wide (1)

1. Fotografii imprimate nelimitat

Chiar nu avem limita pentru numarul de fotografii pe care tu si invitatii tai il puteti face. Vrem sa creati cat mai multe amintiri frumoase, de aceea va oferim printuri nelimitate.

2. Dubluri nelimitate

Daca intr-o poza apar 3 invitati si fiecare doreste cate un exemplar, noi vom printa 3 copii, sau cate este nevoie, fara ca tu sa platesti vreo taxa suplimentara, exact ca in poza alaturata.

3. Magneti nelimitati

Pe spatele tuturor pozelor printate vom aplica cate un magnet, transformand astfel pozele in marturii magnetice. Astfel, invitatii vor putea pastra pozele de la evenimentul tau pe frigider sau intr-un album foto clasic.

4. Transport gratuit

Toate pachetele Cabinei Foto Special Moments includ transportul gratuit. Daca organizezi un eveniment in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Botosani, Neamt, Vaslui, Buzau, Ilfov, Ialomita, Prahova sau Vrancea cu noi nu trebuie sa platesti deplasarea indiferent de locatie.

6. Accesorii amuzante

Vom aduce la evenimentul tau o gama diversificata de accesorii printre care: palarii, ochelari, peruci, coronite, mesaje tematice, props-uri si altele.

7. Contract la rezervare

Vom nota toate detaliile evenimentului in contractul nostru standard: denumirea firmei noastre, numele tau, datele de contact, data evenimentului, locatia exacta, pachetul ales si alte detalii importante. Un exemplar va ramane la tine si unul la noi.

8. Galerie online privata

Dupa eveniment vom incarca pozele intr-o galerie online privata pe care o poti accesa de pe telefon, laptop sau tableta oricand doresti. Poti trimite pozele tuturor invitatilor foarte simplu si le poti descarca oricand.

9. Model/design poze personalizat

Vom personaliza pozele tale dupa cum iti doresti. De exemplu in poza alaturata mirii au avut o tematica de calatorie si orasul Paris. Am inclus elemente reprezentative tematicii, alaturi de numele mirilor si data evenimentului.

10. Montare echipament in avans

Vom ajunge la locatia unde va avea loc evenimentul tau cu 1 ora inainte de ora stabilita pentru a inceperea pozelor. Facem asta pentru a ne asigura ca avem timp sa montan si sa facem probe. De exemplu, daca doresti sa incepem pozele la ora 19.00 atunci noi vom fi la locatie la ora 18.00.

11. Fundal/decor la alegere

Avem mai multe modele de fundal dintre care poti alege. Fundalul/decorul este ceea ce va aparea in poze in spatele invitatilor. In poza alaturata clientii au avut o tematica florala si au ales acest model de fundal cu flori, insa tu poti alege dintre celelalte 6-7 modele disponibile.

12. Echipamente foto profesionale

Folosim echipamente foto profesionale pentru ca pozele tale sa fie clare, luminoase si sa aiba o calitate foarte buna. Utilizam o camera foto DSLR si o imprimanta foto termica ce are capacitatea de printare in 10-15 secunde pentru o poza, deci invitatii tai primesc marturiile pe loc.

SERVICII EXTRA - IMPLICA COSTURI SUPLIMENTARE

Album foto personalizat - guestbook

Mesaje personalizate - propsuri

Prelungire program - 1 ora extra

Fundalul sau decorul personalizat

CELE 4 SERVICIILE EXTRA

COSTURI SUPLIMENTARE

Cabina Foto Special Moments - logo alb wide (1)

1. Album foto personalizat

Albumul foto sau guestbookul este una dintre cele mai frumoase amintiri cu care veti ramane dupa eveniment. Invitatii vor lipi in album pozele facute la cabina foto si vor scrie cateva urari si ganduri catre acestea. Albumul este personalizabil cu nume, data, model, culori, sau alte detalii. Dispunem de 2 variante de album foto, cu preturi diferite.

2. Mesaje personalizate

Vom crea special pentru tine cateva propsuri/mesaje pe care le vom personaliza in tematica evenimentului tau. Pot fi mesaje, glume sau alte elemente specifice tie, evenimentului tau sau tematicii alese de tine.

3. Prelungire program

Suntem siguri ca invitatii tai se vor distra de minunte la photo booth-ul nostru. Daca doresti sa prelungim programul cu o ora sau chiar mai mult, putem face asta in ziua evenimentului contra cost.

4. Fundal sau decor personalizat

Putem sa realizam un fundal complet personalizat pentru evenimentul si tematica aleasa de tine daca cele pe care ti le punem la dispozitie nu se potrivesc. Tu ne comunici detaliile iar noi ne ocupam de restul. Fundalul alatuart este unul personalizat, pentru o companie care a dorit sa plaseze logoul propriu in decor.

TI-AM STARNIT CURIOZITATEA? HAI SA DISCUTAM!

Cabina Foto Special Moments - logo alb wide (1)

POTI BENEFICIA DE O REDUCERE

Ne poti scrie direct pe Facebook Messenger sau WhatsApp

REDUCERE

pana la 250 RON

Apasa acum pe butoanele de  Facebook sau WhatsApp sa discutam si vei putea primi reducerea pana la 250 RON.

REDUCERE

pana la 250 RON

Apasa acum pe butoanele de  Facebook Messenger sau WhatsApp sa discutam si vei putea primi reducerea – pana la 250 RON.

Apeleaza-ne la 0758 623 378.