Pret inchiriere cabina foto

Iti oferim servicii complete de inchiriere cabina foto si platforma selfie 360 video booth pentru ca invitatii tai sa ramana cu cele mai frumoase amintiri ale evenimentului tau. Pretul pentru cabina foto si pretul pentru platforma selfie 360 in Iasi, Neamt, Suceava, Buzau si alte judete poate varia, de aceea te invitam sa ne contactezi pentru a afla toate ofertele, reducerile si pachetele disponibile. De asmenea oferim reduceri de pana la 600 RON la alegerea unui pachet de cabina foto + platforma video 360.

Play Video

Cat costa inchirierea Cabinei Foto & Selfie 360- Special Moments?

Pret cabina foto & Selfie 360

Pretul de inchiriere al Cabinei Foto Special Moments porneste de la 1000 RON, insa poti beneficia de unele reduceri si discounturi in functie de sezon.

Pret cabina foto nunta

Vrei sa afli un pret cabina foto Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Botosani, Vaslui, Buzau, Prahova, Ilfov sau Ialomita? Scrie-ne un mesaj!
Mesaj whatsapp

Oferte si reduceri

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre oferta completa si reducerile de care poti beneficia la inchirierea Cabinei Foto Special Moments.

Promotii cabina foto

Contacteaza-ne pentru a fi la curent cu promotiile din oferta Cabinei Foto Special Moments. Avem reduceri de pana la 200 RON de care poti beneficia si tu!
vreau reducere
noun_Party_1040881

Cum sa obtin reducerea

Spune-ne in ce data si in ce localitate va avea loc evenimentul tau, iar de restul ne ocupam noi. Scrie-ne un mesaj sau apeleaza-ne pentru a intra in contact.

Reducere de la 200 pana la 600 RON

Oferim reduceri pentru rezervarea unui pachet de cabina foto + platforma selfie 360. Hai sa discutam detalii despre evenimentul tau!
vreau reducere

Clienti corporate

Ce servicii aduc distractia la evenimentul tau
360 selfie cabina foto Iasi - Cabina-Foto-Special-Moments-Photo-Booth

Serviciile incluse

Servicii Extra

Serviciile incluse - 360

Platforma selfie 360 video booth Iasi - cabina foto 360 in Iasi pret (1)

Recenzii si pareri

Cabina foto aduce un plus de culoare oricărui eveniment! Recomand cu căldură Cabina Foto Special Moments pentru seriozitatea și disponibilitatea arătată.

Oana
client
Recomand cu incredere! Cabina Foto Special Moments a adus un plus evenimentului nostru, dar si colaborarea pana in ziua evenimentului a fost una foarte buna!

Ramona
client
O echipa tânără și promițătoare, descrisă de profesionalism. Recomand cabina foto Special Moments pentru a oferi invitaților amintiri de neuitat și distracție in același timp. Multumim!

Rebeca
client

Contacteaza-ne pentru a discuta detalii despre evenimentul tau. 

Completeaza formularul - raspundem imediat

Contacteaza-ne

Scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook, pe WhatsApp, apeleaza-ne telefonic sau completeaza formularul de contact alaturat.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON