Pret inchiriere cabina foto

Servicii si Preturi

Iti oferim servicii complete de inchiriere a cabinei foto pentru ca invitatii tai sa ramana cu cele mai frumoase amintiri ale evenimentului tau. Pretul pentru cabina foto in Iasi, Neamt, Suceava, Buzau si alte judete poate varia, de aceea te invitam sa ne contactezi pentru a afla toate ofertele, reducerile si pachetele disponibile.

Play Video
pret inchiriere photo booth

Cat costa inchirierea Cabinei Foto Special Moments?

Pret cabina foto

Pretul de inchiriere al Cabinei Foto Special Moments porneste de la 1000 RON, insa poti beneficia de unele reduceri si discounturi in functie de sezon.

Pret cabina foto nunta

Vrei sa afli un pret cabina foto Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Botosani, Vaslui, Buzau, Prahova, Ilfov sau Ialomita? Scrie-ne un mesaj!
Mesaj whatsapp

Oferte si reduceri

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre oferta completa si reducerile de care poti beneficia la inchirierea Cabinei Foto Special Moments.

Promotii cabina foto

Contacteaza-ne pentru a fi la curent cu promotiile din oferta Cabinei Foto Special Moments. Avem reduceri de pana la 200 RON de care poti beneficia si tu!
vreau reducere
noun_Party_1040881

Cum sa obtin reducerea

Spune-ne in ce data si in ce localitate va avea loc evenimentul tau, iar de restul ne ocupam noi. Scrie-ne un mesaj sau apeleaza-ne pentru a intra in contact.

Reducere de pana la 200 RON

Oferim reduceri pentru unele evenimente din timpul saptamanii, inclusiv pentru zilele de vineri. Hai sa discutam detalii despre evenimentul tau!
vreau reducere
au avut incredere in noi

Clienti corporate

servicii cabina foto
ce servicii aduc distractia la evenimentul tau
Fotografii nelimitate
Nu avem limita pentru numarul de fotografii pe care tu si invitatii tai il puteti face. Vrem sa creati cat mai multe amintiri frumoase, de aceea NU impunem nicio limita.
Dubluri nelimitate
Daca intr-o poza apar 3 invitati si fiecare doreste cate un exemplar, noi vom printa 3 exemplare, sau cate este nevoie, fara ca tu sa platesti vreo taxa suplimentara.
Magneti nelimitati
Pe spatele tuturor pozelor printate vom aplica cate un magnet, transformand astfel pozele de la cabina foto in marturii magnetice. Magneti fara limita
Transport gratuit
Daca organizezi un eveniment in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Botosani, Neamt, Vaslui, Buzau, Ilfov, Ialomita, Prahova sau Vrancea deplasarea este gratis indiferent de locatie.
Operator cabina foto
Un operator va asigura montarea, demontarea si buna functionare a cabinei foto pe durata evenimentului. Acesta va fi prezent in permanenta la eveniment.
Accesorii amuzante
Vom aduce la evenimentul tau o gama diversificata de accesorii printre care: palarii, ochelari, peruci, coronite, mesaje tematice, props-uri si altele.
Contract la rezervare
Vom nota toate detaliile in cele 2 exemplare de contract: data evenimentului, locatia, pachetul ales, pretul si alte detalii.. Un exemplar va ramane la tine si unul la noi.
Galerie online
Dupa eveniment vom incarca pozele intr-o galerie online privata pe care o poti accesa de pe telefon, laptop sau tableta oricand doresti. Poti trimite usor pozele si invitatilor.
Poze personalizate
Vom personaliza pozele tale dupa cum iti doresti, cu numele, data evenimentului, mesaje specitice sau orice alte elemente de design tematice.
Cabina Foto Iasi nunta botez majorat petrecere evenimente - Photo booth iasi de inchiriat pret
Servicii extra

Servicii extra - Costuri suplimentare

merita banii? ce spun clientii
Recenzii si Pareri

Contacteaza-ne pentru a discuta detalii despre evenimentul tau. 

Hai sa discutam detalii despre evenimentul tau
Completeaza formularul
Contacteaza-ne

Scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook, pe WhatsApp, apeleaza-ne telefonic sau completeaza formularul de contact alaturat.

REDUCERE

pana la 200 RON

Economiseste bani cu Cabina Foto Special Moments cu  reducerea de pana la 200 RON.

Contacteaza-ne!

REDUCERE

până la 200 RON

Contactează-ne acum pentru a afla toate detaliile despre această reducere limitată.