Inchiriaza Cabina Foto in Adjud | Focşani | Mărăşeşti | Odobeşti | Panciu

Esti in cautarea unei cabine foto si vrei sa afli mai multe detalii? Noi te putem ajuta! Cabina Foto poate fi inchiriata in orice localitate din judetul Vrancea, iar transportul este gratuit indiferent de locatie.

Cabina Foto Special Moments a aparut in 2018, iar de atunci pana in prezent am participat la peste 100 de evenimente la care am inchiriat photo booth-ul nostru: de la petreceri de majorat, botez si nunti, pana la evenimente corporate si conferinte.

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments

Fiecare eveniment la care am luat parte ne-a invatat ceva, si toata experienta acumulata este folosita pentru a imbunatati serviciile oferite prin inchirierea cabinei foto.

Cabina Foto Special Moments va ofera pachete complete de inchiriere photo booth, si puteti conta pe noi pentru:

  • Cabina Foto Adjud
  • Cabina Foto Focsani
  • Cabina Foto Marasesti
  • Cabina Foto Odobesti
  • Cabina Foto Panciu

Ne deplasam in toate localitatile mentionate mai sus, dar si in localitatile limitrofe acestora, fara sa trebuiasca sa platiti vreo taxa suplimentara pentru transport.

Servicii – Photo Booth Vrancea

Prin alegerea unei cabine foto pentru evenimentul vostru (nunta, botez, majorat, petrecere aniversara sau orice alt tip de eveniment privat sau corporate) veti oferi invitatilor momente de destindere, dar si marturii care ii vor face sa-si aminteasca cu placere de evenimentul la care au luat parte.

Printam poze la minut pe care atasam magneti de frigider si transformam astfel pozele realizate cu ajutorul cabinei foto in marturii magnetice pe care le oferim tuturor persoanelor ce participa la evenimentul pe care il organizati.

Verifica toate detaliile despre serviciile noastre accesand pagina de servicii – click pe butonul de mai jos.

Daca doresti sa ne contactezi si sa afli direct oferta noastra actuala mergi mai jos si completeaza formularul de contact.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Vrancea

Iti recomandam sa faci o rezervare pentru cabina foto din timp, astfel incat sa te asiguri ca atat tu cat si invitatii va veti distra de minune la evenimentul tau.

Te invitam sa ne contactezi pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Vrancea (click aici) pentru a discuta toate detaliile despre evenimentul tau.

De asemenea ne poti contacta completand formularul de contact de mai jos. In cel mai scurt timp vom reveni la tine cu detalii.

Daca iti este mai usor ne poti apela la numarul de telefon 0731 172 314 (Marian).

Nume si PrenumeAdresa EmailNumar TelefonData Eveniment si LocalitateMesajul tau

Prin apasarea butonului esti de acord cu prelucrarea datelor tale – Da, vreau sa primesc raspuns 

Cere oferta

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON