Cabina Foto Buzau | Nehoiu | Patarlagele | Pogoanele | Ramnicu Sarat

Cabina Foto Special Moments isi desfasoara activitatea in judetul Buzau si localitatile limitrofe, deci poti conta pe noi atunci cand vine vorba de poze la minut, marturii magnetice si multa, multa distractie pentru invitatii tai.

Pretul pentru inchirierea cabinei foto in Buzau si zonele limitrofe difera in functie de pachetul ales.

Pentru a afla mai mult detalii despre fiecare pachet in parte dar si despre ofertele curente, te invitam sa ne contactezi accesand formularul de contact din josul acestei pagini.

 

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments

Photo Booth-ul nostru este disponibil pentru inchiriere in tot judetul Buzau, deci poti conta pe noi pentru:

Indiferent de localitatea si locatia unde vei organiza evenimentul, noi iti oferim transport gratuit, deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru un eventual cost suplimentar din aceasta privinta.

Servicii - Photo Booth Buzau - Cabina Foto Buzau

Printre serviciile standard pe care le oferim alaturi de fiecare pachet se numara:

De asemenea va oferim si dubluri nelimitate pentru toti invitatii care apar intr-o poza.

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invitam sa accesezi pagina de Preturi & Pachete. Acolo gasesti informatii utile in legatura cu serviciile noastre, si te incurajam sa le analizezi pe fiecare in parte.

Daca doresti sa afli oferta noastra direct, te incurajam sa completezi formularul de contact din josul acestei pagini.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Buzau

Daca vrei sa vezi mai multe fotografii cu cabina noastra, cu invitatii sau cum se distreaza acestia la evenimentele la care luam parte, poti accesa pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Buzau.

Este important sa stii ca in unele perioade ale anului oferim reduceri si avem diverse promotii. Scrie-ne ca sa afli si tu din timp de acestea. De cele mai multe ori primim cereri de rezervari si se intampla ca datele respective sa fie deja ocupate, de aceea te incurajam sa-ti rezervi cabina foto din timp.

Contacteaza-ne 0731 172 314 (Marian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Buzau daca asa este mai usor pentru tine. 

e asemenea, te invitam sa completezi formularul de contact de mai jos in care sa ne comunici cateva date despre evenimentul tau si datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii despre oferta noastra de inchiriere a photo booth-ului.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON