Cabina Foto Botosani | Darabani | Dorohoi | Saveni | Stefanesti | Bucecea | Flamanzi

Cabina Foto Botosani – vrei sa inchiriezi sau sa afli mai multe detalii despre cabina foto? Noi, echipa Cabinei Foto Special Moments ne desfasuram activitatea in intreg judetul Botosani, deci te putem ajuta! Pretul pentru inchirierea photo booth-ului difera in functie de pachetul pe care il vei alege.

Photo Booth-ul / Cabina Foto poate fi rezervata pe toata raza judetului Botosani. Te invitam sa ne contactezi daca esti interesat pentru inchiriere:

Te intrebi cum arata cabina foto la un evenimet, ce anume facem si cum se distreaza invitatii? In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la un eveniment cu cabina foto in judetul Botosani. Urmareste secventele din clipul urmator ca sa-ti faci o idee despre activitatea pe care o vom desfasura si la evenimentul tau:

In lista de mai jos gasesti cele mai des intalnite evenimente la care suntem solicitati. Daca organizezi un eveniment care nu se regaseste in lista aceasta, trebuie sa stii ca ne putem adapta si cel mai probabil vom putea colabora:

Servicii - Photo Booth Botosani

Photo Booth-ul notru poate fi inchiriat pentru pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. Daca niciun pachet dintre acestea nu ti se potriveste, poti sa ne comunici si vom stabili impreuna un pachet personalizat pentru nevoile tale. Putem negocia un pachet care sa fie convenabil din punct de vedere al pretului de inchiriere, al numarului de ore si serviciilor incluse atat pentru tine cat si pentru noi.

Dupa cum a fost mentionat si mai sus, pachetele de baza includ 2, 4, 6 sau 8 ore de prezenta la eveniment. Printre serviciile incluse in aceste pachete sunt si urmatoarele:

Transportul este gratuit pentru oricare dintre localitatile mentionate mai sus din judetul Botosani: Botosani, Darabani, Flamanzi, Bucecea, Stefanesti, Saveni, Dorohoi dar de asemenea ne deplasam si in localitati sau comune din imprejurimile acestora.

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore, te invitam sa accesezi pagina servicii (click aici).

De asemenea, in tabel sunt prezentate si serviciile extra de care poti beneficia la cerere.

Printre cele mai importante si apreciate de clienti se numara: cartea de oaspeti / guestbook-ulmesajele personalizate, dar si fundalul personalizat.

Daca ai si alte sugestii de personalizare sau iti doresti ceva anume ne poti contacta sau ne poti lasa chiar un comentariu la acest articol in care sa ne spui exact care este ideea ta.

Cabina Foto Special Moments - Cum procedam

1. Daca doresti sa colaboram iti sugeram sa ne contactezi cat mai repede pentru a ne comunica detalii despre evenimentul tau. In cazul in care data evenimentului nu este ocupata si vrei sa facem o rezervare, va trebui sa hotarasti ce pachet alegi.

2. Dupa alegerea pachetului si serviciilor extra va trebui sa completam un contract in care mentionam detaliile evenimentului tau: data, locatie, localitate, date de contact etc. Tot atunci va trebui sa achiti un avans pentru ca data sa fie rezervata.

3. Inainte de eveniment cu aproximativ 2 saptamani te vom contacta pentru a discuta detalii privind design-ul fotografiilor, fundalul si despre ce avem nevoie la local. In seara evenimentului vom veni cu o ora inainte de inceperea activitatii pentru a monta cabina si pentru a face probe. Vrem ca totul sa fie perfect in ziua evenimentului si toate sa functioneze dupa cum ne propunem.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Botosani

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta noastra si pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Botosani, completeaza formularul de contact de mai jos.

De asemenea ne poti contacta direct pe pagina noastra de  Facebook – Cabina Foto Botosani (click aici) acolo unde raspundem de obicei foarte repede, in doar cateva minute.

Ne poti contacta direct la numarul 0758 623 378 (Octavian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Botosani.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON