Cabina Foto Suceava – Photo Booth Suceava – Pret

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto in Suceava?

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Suceava si in localitatile limitrofe? Cabina Foto Special Moments isi desfasoara activitatea in intreg judetul Suceava, deci noi te putem ajuta! Preturile pentru inchirierea photobooth-ului in Suceava variaza in functie de pachetul ales.
cabina foto Suceava - Photo booth suceava nunta botez
Contactaza-ne daca doresti sa afli detalii sau chiar sa faci o rezervare pentru:

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimetele la care am luat parte in cu cabina foto in judetul Suceava. Vezi cum ar putea sa se desfasoare activitatea noastra cu cabina foto chiar la evenimentul tau!

Iata care sunt evenimentele la care participam cel mai des:

 • Cabina Foto Nunta
 • Cabina Foto Botez
 • Cabina Foto Majorat
 • Cabina Foto Banchet
 • Cabina Foto Aniversare
 • Cabina Foto Evenimente
 • Cabina Foto Petrecere Corporate

Photo Booth-ul notru poate fi inchiriat pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, iar fiecare pachet beneficiaza de fotografii nelimitate la minut. De asemenea, am inclus si fotografiile magnetice in lista cu servicii incluse in fiecare pachet.
Cabina Foto Suceava Dolhasca Liteni Falticeni Salcea Gura Humorului Campulung Moldovenesc Vatra Dornei Radauti Siret Vicovul de Sus

Inchiriaza Cabina Foto Suceava – Ce iti oferim

In fiecare dintre pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore sunt incluse urmatoarele servicii, dar si altele:

 • Printuri nelimitate
 • Recuzita
 • Marturii magnetice
 • Fundal
 • Cate o copie pentru fiecare invitat ce apare in poza
 • Fotografii la minut
 • Asistent pe durata evenimentului

Transportul este gratuit pentru orice localitate din judetul Suceava: Suceava, Vicovu de Sus, Radauti, Siret, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Salcea, Falticeni, Liteni dar de asemenea ne deplasam si in localitati sau comune din imprejurimile acestora.
Photobooth Suceava Dolhasca Liteni Falticeni Gura Humorului Campulung Moldovenesc Vatra Dornei
Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invit sa accesezi pagina de servicii (click).
In tabelul pe care il vei gasi in pagina de servicii sunt mentionate toate serviciile pe care le include oferta noastra. Tot acolo vei gasi si un pret estimativ de la care pornesc pachetele standard, cat si un pret de la care pleaca un pachet personalizat. In ceea ce priveste serviciile personalizate, sau serviciile extra, mentionam cartea de oaspeti, props-urile personalizate, cat si fundalul personalizat.
Cabina Foto liteni suceava siret vicovu de sus - photo booth nunta botez pret

Rezervare Cabina Foto Suceava – Bine de stiut

1. Daca te hotarasti sa colaboram, vom discuta detalii despre evenimentul tau si vom intocmi un contract. In acesta se regasesc informatii importante precum data evenimentului, un numar aproximativ de invitati, locatia unde se va desfasura evenimentul tau, cat si intervalul orar in care vrei sa fim prezenti cu cabina foto.
2. Cu aproximativ 1 saptamana inainte de eveniment va trebui sa decidem impreuna detalii despre design-ul pozelor de la evenimentul tau, si va trebui sa hotarasti ce fundal vrei sa aducem la eveniment.
Cabina Foto Vatra Dornei Foto Campulung Moldovenesc Falticeni - Photo booth nunta botez
3. In ziua evenimentului vom fi prezenti cu cabina foto cu o ora inainte de inceperea activitatii (ora mentionata in contract). Ne luam aceasta ora pentru a pregati echipamentele, pentru a le monta si pentru a face probe. Astfel, atunci cand invitatii vor ajunge la evenimentul totul va fi pregatit si vor putea sa se fotografieze cu ajutorul photo booth-ului nostru.
4. La ora stabilita vom incepe activitatea. Vom realiza fotografiile si le vom printa la minut. Este bine de stiut faptul ca aparatura profesionala pe care o utilizam in cabina noastra ne permite sa facem o fotografie si sa o printam intr-un timp de aproximativ 50 – 60 de secunde.
5. Dupa expirarea intervalului stabilit, ne vom incheia activitata. Daca doresti sa prelungesti cu inca 1, 2 sau mai multe ore, putem discuta pe loc suma pe care trebuie sa o achiti extra.
Cabina Foto Gura Humorului Liteni Radauti- Photo booth in Gura Humorului - pret cabina foto nunta, botez, evenimente
6. In zilele urmatoare evenimentului iti vom furniza un link de unde poti descarca toate fotografiile realizate la evenimentul tau. Astfel, vei avea toate pozele cu invitatii ce s-au fotografiat la Cabina Foto Special Moments si in format digital.

Hai sa discutam!

Daca vrei sa afli mai multe detalii sau ofertele curente pe care ti le oferim ne poti contacta direct pe Facebook la adresa aceasta –Cabina Foto Special Moments – Suceava. De obicei raspundem in cateva minute.
Cabina Foto Vicovu de Sus Suceava Falticeni Scheia - photo booth de inchiriat pentru nunta, botez, evenimente - pret inchiriere cabina foto
O alta modalitate de a ne contacta este sa accesezi pagina de contact (click aici) si completeaza formularul, sau suna-ne la 0758 623 378. Invitatii ce iau parte la evenimentul tau vor sa se distreze! Conteaza pe noi pentru asta!