Cabina Foto Suceava | Liteni | Falticeni | Salcea | Gura Humorului | Campulung Moldovenesc | Vatra Dornei | Radauti | Siret | Vicovu de Sus

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Suceava si in localitatile limitrofe? Cabina Foto Special Moments isi desfasoara activitatea in intreg judetul Suceava, deci noi te putem ajuta! Preturile pentru inchirierea photobooth-ului in Suceava variaza in functie de pachetul ales.

Contactaza-ne daca doresti sa afli detalii sau chiar sa faci o rezervare pentru:

 

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimetele la care am luat parte in cu cabina foto in judetul Suceava. Vezi cum ar putea sa se desfasoare activitatea noastra cu cabina foto chiar la evenimentul tau!

 

 

Iata care sunt evenimentele la care participam cel mai des:

Photo Booth-ul notru poate fi inchiriat pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, iar fiecare pachet beneficiaza de fotografii nelimitate la minut. De asemenea, am inclus si fotografiile magnetice in lista cu servicii incluse in fiecare pachet.

Inchiriaza Cabina Foto Suceava - Ce iti oferim

In fiecare dintre pachetele de 2, 4, 6 sau 8 ore sunt incluse urmatoarele servicii, dar si altele:Conteaza pe noi daca esti interesat de:

Transportul este gratuit pentru orice localitate din judetul Suceava: Suceava, Vicovu de Sus, Radauti, Siret, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Salcea, Falticeni, Liteni dar de asemenea ne deplasam si in localitati sau comune din imprejurimile acestora.

Cabina Foto Special Moments - photo booth de inchiriat in judetul Suceava: Falticeni, Gura humorului, campulung moldovenesc, radauti, vicovu de sus

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Suceava

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta noastra si pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Suceava, completeaza formularul de contact de mai jos.

De asemenea ne poti contacta direct pe pagina noastra de  Facebook – Cabina Foto Suceava (click aici) acolo unde raspundem de obicei foarte repede, in doar cateva minute.

Ne poti contacta direct la numarul 0758 623 378 (Octavian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Suceava.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 200 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON