Cabina Foto Campulung Moldovenesc – Suceava

Cabina Foto Campulung Moldovenesc poate fi inchiriata atat pe raza orasului, cat si in zonele limitrofe. In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile despre inchirierea photo booth-ului in Campulung Moldovenesc.

Daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii, acest articol iti va fi foarte util.

Trebuie sa stii de la inceput ca Photo Booth-ul in Campulung Moldovenesc poate fi inchiriat pe raza orasului, dar si in localitatile limitrofe.

Transportul este gratuit indiferent de locatie, pe toata raza judetului Suceava, inclusiv pentru orasul Campulung Moldovenesc.

Servicii – Photo Booth Campulung Moldovenesc

Photo booth-ul nostru este inchiriat de cele mai multe ori pentru evenimente precum: nunta, botez, majorat, banchet, petreceri sau alte tipuri de evenimente private si corporate.

Pachetele de baza se impart in functie de numarul de ore. Astfel, iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. De obicei pachetul se alege in functie de numarul de invitati prezenti la eveniment.

Toate aceste pachete includ servicii precum: printuri si fotografii nelimitate pe durata inchirierii, poze la minut, galerie online dupa eveniment, marturii magnetice, design personalizat al fotografiilor, fundaluri la alegere, recuzita, transport gratuit, dubluri pentru toti cei care apar in poza, si altele.

Vezi sectiunea servicii accesand butonul de mai jos unde gasesti oferta completa de servicii ale photo booth-ului nostru.Tot acolo vei gasi si serviciile extra pe care ti le putem oferi.

Cele mai cautate sunt guest book-ul si mesajele personalizate, insa ne putem adapta pentru cerintele tale astfel incat sa gasim o solutie potrivita.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Campulung Moldovenesc

Vrei sa afli mai multe detalii despre inchirierea cabinei foto in Campulung Moldovenesc?

Contacteaza-ne completand formularul de contact de mai jos. Asigura-te ca o sa completezi corect datele de acolo pentru a putea verifica disponibilitatea si pentru a te putea contacta ulterior.

Suntem disponibili si pe Facebook – Cabina Foto Campulung Moldovenesc (click aici). De obicei raspundem in cateva minute acolo, deci este o modalitate perfecta de a afla detaliile despre oferta noastra in cel mai scurt timp posibil.

Hai sa discutam! Scrie-ne sau apeleaza-ne la 0758 623 378 pentru a face o rezervare pentru cabina foto in Campulung Moldovenesc.

Nume si PrenumeAdresa EmailNumar TelefonData Eveniment si LocalitateMesajul tau

Prin apasarea butonului esti de acord cu prelucrarea datelor tale – Da, vreau sa primesc raspuns 

Cere oferta

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON