Cabina Foto Falticeni - Photo Booth Falticeni - Suceava

Vrei sa afli detalii sau sa faci o rezervare pentru Cabina Foto Falticeni pentru nunta, botez, petreceri, majorat, aniversare sau alte evenimente?

Ai ajuns in locul potrivit deoarece invitatii tai se vor distra de minune cu ajutorul photo booth-ului nostru!In acest articol vom prezenta cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii inainte de a inchiria Cabina Foto Special Moments.

Cabina foto Falticeni poate fi inchiriata in tot judetul Suceava, dar si in localitatile limitrofe ale orasului Falticeni.Pe toata raza judetului Suceava, inclusiv in Falticeni, iti oferim transport gratuit indiferent de pachetul ales.

Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru costurile suplimentare. Nu este cazul daca inchiriezi cabina foto de la noi.

Servicii - Photo Booth Falticeni

Cele mai comune pachete de inchiriere ale photo booth-ului nostru sunt de 2, 4, 6 sau 8 ore, insa in functie de nevoile tale ne putem adapta si negocia o oferta care se pliaza pe dorintele tale.

Iata o scurta lista cu cele mai importante servicii care sunt incluse in toate pachetele noastre la inchirierea cabinei foto:

 

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Falticeni

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a face o rezervare trebuie sa ne contactezi, noi vom verifica daca data evenimentului tau este disponibila apoi iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie.

Completeaza formularul de contact de mai jos iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ne poti scrie si pe Facebook – Cabina Foto Falticeni (click aici), acolo raspundem de obicei in doar cateva minute.

De asemenea poti sa ne contactezi telefonic la 0758 623 378 (Octavian) sau pe WhatsApp daca iti este mai usor astfel.

 

Poti beneficia de o reducere

de pana la 200 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra- vei afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON