Cabina Foto Piatra Neamt - Photo Booth Piatra Neamt

Cabina Foto Piatra Neamt poate fi inchiriata pentru 2, 4, 6, sau 8 ore, iar pretul difera in functie de pachetul ales.

In articolul ce urmeaza vei gasi cateva informatii utile despre inchirierea photo booth-ului in Piatra Neamt, vei descoperi cum ne poti contacta  si cum poti face o rezervare pentru evenimentul tau din Piatra Neamt sau imprejurimi.

Cabina foto poate fi inchiriata atat in oras, dar si in localitatile limitrofe. Ne deplasam pe toata raza judetului Neamt cu cabina foto, iar transportul este gratuit indiferent de locatie.

 

Servicii - Photo Booth Piatra Neamt

Punem la dispozitie cabina foto in Piatra Neamt ce poate fi inchiriata pentru pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. In cazul in care niciunul dintre aceste pachete nu este potrivit evenimentului sau nevoilor tale putem negocia un pachet mai convenabil.

Fiecare dintre pachetele prezentate mai sus include serviciile urmatoare: fotografii magnetice (magnet de frigider), printuri nelimitate pe durata inchirierii, poze la minut, fotografii in format digital, design personalizat al fotografiilor (data evenimentului, nume si alte detalii), fotografii in format stripe (5×15 cm) sau 10×15 cm, fundaluri (4 fundaluri la alegere), recuzita, transport gratuit, dubluri – fiecare persoana din poza primeste o copie, etc.

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele photo booth-ului nostru, te invitam sa accesezi pagina de Preturi & Pachete.

Tot acolo vei descoperi si serviciile extra printre care enumeram albumul foto sau mesajele personalizate.In functie de perioada in care vei inchiria cabina foto, poti primi o reducere.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Piatra Neamt

Esti curios si vrei sa afli mai multe detalii?

Completaeza formularul de mai jos si nu uita sa specifici detalii precum tipul evenimentului, data acestuia, un numar aproximativ de persoane si numarul de telefon sau email-ul corect pentru a putea sa-ti raspundem inapoi.

De asemenea ne poti scrie si pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Piatra Neamt (click aici), acolo unde poti vedea si mai multe imagini de la evenimente sau chiar clipuri video.

Ne poti apela si la numarul 0758 623 378 (Octavian) – aceasta fiind si cea mai simpla forma de a ne contacta deoarece vom raspunde foarte repede si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie.

 

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

REDUCERI

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON