Cabina Foto Targu Neamt - Photo Booth Targu Neamt

Vrei sa iti distrezi invitatii ce iau parte la evenimentul tau? Inchiriaza Cabina Foto Targu Neamt si noi ne vom ocupa de restul!

Poti inchiria cabina foto in Targu Neamt pentru a le oferi invitatilor tai amintiri pretioase si fotografii la minut. Pozele instant pe care le realizam cu ajutorul photo booth-ului nostru se transforma foarte usor in marturii magnetice deoarece pe spatele acestora vom aplica magneti de frigider.

In clipul de mai jos am surprins cateva momente de la unul dintre evenimentele noastre unde am inchiriat Photo Booth-ul in Targu Neamt.

Arunca o privire ca sa-ti faci o idee despre cum se vor distra invitatii tai la nunta, botezul, petrecerea sau evenimentul pe care il organizezi.

Servicii - Photo Booth Targu Neamt

Scrie-ne si intreaba-ne de disponibilitatea datei pentru ziua in care ai programat evenimentul tau! Trebuie sa stii ca noi iti putem pune la dispozitie o cabina foto, echipament foarte similar cu oglinda magica.

Totusi intre cele doua exista cateva diferente, cea mai importanta fiind de design, deci trebuie sa fii atent la acest lucru.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre photo booth-ul nostru: pret, servicii sau alte informatii care iti sunt utile.

Fa o rezervare din timp si poti beneficia de o reducere. In functie de perioada in care te decizi sa inchiriezi, poti primi o reducere, asa ca nu mai sta pe ganduri si scrie-ne cat mai repede posibil.

Serviciile noastre includ: printuri nelimitate pe durata inchirierii, fotografii magnetice pentru fiecare fotografie, fundaluri la alegere, recuzita – 70 elemente, transport gratuit, fotografii digitale si altele. Intra pe pagina de servicii apasand butonul de mai jos.

Acolo vei putea verifica toate serviciile incluse in pachetele de 2, 4, 6 si 8 ore pe care ti le punem la dispozitie. Daca doresti servicii extra precum guestbook-ul sau elemente de personalizare, trebuie doar sa ne anunti.

 

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Targu Neamt

Vrei sa faci o rezervare? Hai sa discutam!

Verifica ofertele noastre! 

Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, oferindu-ti toate informatiile si detaliile de care ai nevoie pentru a lua decizia potrivita. Completeaza formularul de contact din josul paginii. Asigura-te ca ne vei furniza numarul de telefon sau o adresa de e-mail corecta pentru a te putea contacta inapoi.

Scrie-ne-ne pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Targu Neamt. De obicei raspundem in cateva minute!

Daca doresti, ne poti contacta si telefonic. Apeleaza la numarul 0758 623 378 (Octavian) sau lasa-ne un mesaj pe WhatsApp..

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON