Inchiriaza Cabina Foto in Siret

Vrei sa afli detalii despre Cabina Foto Siret pentru nunta, botez, petreceri sau alte evenimente? Noi te putem ajuta!

Pretul de inchiriere al cabinei foto in Siret poate varia mult, in functie de pachet si de serviciile extra pe care doresti sa le alegi.

In clipul urmator vei gasi cateva scene surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Siret, judetul Suceava.

Cabina Foto Siret poate fi inchiriata in tot judetul Suceava, iar transportul pentru orice locatie este gratuit indiferent de locatie.

Servicii – Photo Booth Siret

Cele mai comune pachete de inchiriere ale photo booth-ului nostru sunt de 2, 4, 6 sau 8 ore, insa in functie de nevoile tale ne putem adapta si negocia o oferta care se pliaza pe dorintele tale.

Iata o scurta lista cu cele mai importante servicii care sunt incluse in toate pachetele noastre la inchirierea cabinei foto:

  • Printuri nelimitate pe durata inchirierii
  • Asistent – pe toata durata inchirierii cabinei foto
  • Galerie online dupa eveniment
  • Recuzita si fundaluri
  • Transport gratuit
  • Dubluri
  • Marturii magnetice

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre serviciile noastre acceseaza pagina de servicii apasand pe butonul de mai jos.

Daca vrei sa afli din prima detalii despre pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Siret, atunci completeaza formularul de contact.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Siret

Te-am facut curios? Contacteaza-ne direct pe pagina de Facebook – Cabina Foto Siret – Suceava (click aici), de obicei raspundem in doar cateva minute acolo.

Daca iti este mai usor ne poti contacta telefonic la numarul 0758 623 378 (Octavian) sau ne poti scrie un mesaj pe WhatsApp.

Completeaza formularul de mai jos daca doresti sa te contactam noi. Avem nevoie de numarul tau de telefon si de adresa de e-mail pentru a putea sa-ti trimitem oferta noastra de inchiriere a Cabinei Foto in Siret – Suceava.

Comunica-ne si data evenimentului tau pentru a verifica daca avem vreo cabina disponibila!

Nume si PrenumeAdresa EmailNumar TelefonData Eveniment si LocalitateMesajul tau

Prin apasarea butonului esti de acord cu prelucrarea datelor tale – Da, vreau sa primesc raspuns 

Cere oferta

REDUCERI

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON