Cabina Foto Slobozia | Amara | Fierbinţi | Tandarei | Căzăneşti | Urziceni

Cabina foto este un studio foto portabil, capabil sa capteze si sa imprime poze la minut pe hartie foto speciala.

 Dimensiunile reduse, portabilitatea dar in special amintirile amuzante surprinse de catre photo booth-ul nostru il fac sa fie atractia principala a fiecarui eveniment. 

Cabina Foto le ofera invitatilor marturii magnetice realizate chiar in seara evenimentului, lucru ce-i incanta pe toti invitatii, de la mic la mare.

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments

Daca esti interesat de mai multe detalii sau chiar rezervari, poti conta pe noi pentru:

Ne deplasam in toate localitatile mentionate mai sus de pe raza judetului Ialomita, iar transportul este complet gratuit indiferent de locatie, deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru costurile suplimentare.

Servicii - Cabina Foto Ialomita

Pe langa pachetele standard care includ fotografii si printuri nelimitate, magneti nelimitati si alte servicii, va putem oferi si cateva servicii extra. Printre acestea se numara:

Pentru a verifica lista completa cu toate serviciile si beneficiile pe care ti le putem oferi la inchirierea photo booth-ului nostru te invitam sa accesezi pagina de Preturi & Pachete.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Ialomita

Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii si sa le oferi o sursa in plus de distractie, apeleaza cu incredere la noi. Folosim experienta celor peste 100 de evenimente la care am luat parte din 2018 si pana in prezent pentru a imbunatati cabina foto la fiecare eveniment. Progresam si ducem distractia la un alt nivel.Vrei sa afli detalii? Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a-ti transmite toate detaliile! Avem nevoie de numarul tau de telefon/ de o adresa de e-mail ca sa-ti putem comunica oferta noastra. Daca iti este mai usor, ne poti contacta direct la numarul 0731 172 314 (Marian) pentru a cere informatii despre inchirierea cabinei foto in Ialomita. De asemenea poti sa ne scrii un mesaj direct pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Ialomita. De obicei aici raspundem in cateva minute!

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON