Cabina Foto Targu Frumos - Photo Booth Targu Frumos - Iasi

Vrei sa le oferi invitatilor ce iau parte la evenimentul tau clipe de distractie dar si o amintire vie a petrecerii?Inchiriaza Cabina Foto Targu Frumos! Distractia este garantata!

Ne desfasuram activitatea cu cabina foto in Targu Frumos si in localitatile limitrofe.

Pe langa fotografiile la minut – poze la minut pe care le-au primit din partea noastra, mirii au ales sa le ofere invitatilor si fotografii magnetice. Vrei si tu sa inchiriezi o cabina foto pentru evenimentul tau in zona orasului Targu Frumos? 

Noi te putem ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. 

Nu uita sa intrebi de disponibilitatea datei la care ti-ai programat evenimentul, de ofertele curente si de serviciile extra pe care ti le putem oferi.

Servicii - Photo Booth Targu Frumos

Printre serviciile pe care le oferim se numara urmatoarele:

Pretul de inchiriere pentru cabina foto in Targu Frumos difera in functie de pachetul ales, dar si de serviciile extra pentru care vei opta.

Te invitam sa verifici pagina de Servicii pentru a vedea detalii si descrierea compelta a fiecarui serviciu inclus in pachetele de baza ale Cabinei Foto Special Moments.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Targu Frumos

Esti curios? Hai sa discutam!

Contacteaza-ne pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Targu Frumos (click aici) unde putem discuta detalii despre evenimentul tau si iti putem prezenta oferta noastra.

Ne poti contacta si telefonic apelandu-ne la numarul 0758 623 378 (Octavian). De asemenea te incurajam sa completezi formularul de contact de mai jos.

 

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON