Cabina Foto Roman - Neamt - Photo Booth

Inchiriaza Cabina Foto Roman! Invitatii tai se vor distra de minune si vor ramane cu amintiri vii ale evenimentului tau! Cabina foto Roman, jud. Neamt poate fi inchiriata in oras cat si in toate celelalte localitati limitrofe.

Ne deplasam cu photo booth-ul nostru in tot judetul Neamt, iar transportul este gratuit pentru orice locatie.

In clipul de mai jos poti urmari cateva dintre momentele surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Roman.

Servicii - Photo Booth Roman

Ofera-le invitatilor clipe de distractie! Inchiriaza Cabina Foto Roman, iar noi ne ocupam de restul detaliilor pentru reusita evenimentul tau.

In lista de mai jos vei gasi cateva dintre serviciile pe care ti le putem oferi prin inchirierea photo booth-ului nostru in Roman:

 

Verifica toate serviciile standars si serviciile extra pe care ti le oferim la inchirierea Cabinei Foto Special Moments in pagina de Servicii. Poti accesa usor pagina apasand butonul de mai jos.

 

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Roman

Te-am facut curios? Hai sa discutam!

Vrei sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii despre ofertele noastre? Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Completeaza formularul de contact de mai jos si vom reveni cu detalii in cel mai scurt timp! Ne poti contacta si pe Facebook – Cabina Foto Roman (click aici). De obicei raspundem in cateva minute pe messenger.

De asemenea, ne poti contacta apeland numarul 0758 623 378 (Octavian) – sau ne poti scrie si pe WhatsApp.

 

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra – vei afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON