Cabina Foto Bacau – Photo Booth Bacau – Pret

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.18.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Vrei sa inchiriezi Cabina Foto in Bacau?
Vrei sa inchiriezi cabina foto in Bacau? Noi, echipa Cabinei Foto Special Moments ne desfasuram activitatea si ne deplasam cu photo booth-ul nostru in intreg judetul Bacau, deci noi te putem ajuta! Pretul pentru inchirierea cabinei foto in Bacau difera in functie de pachetul ales.
cabina foto Bacau - Photo Booth Bacau
Conteaza pe noi daca doresti sa faci o rezervare sau sa afli mai multe detalii despre:

 • Cabina Foto Bacau
 • Cabina Foto Slănic Moldova
 • Cabina Foto Târgu Ocna
 • Cabina Foto Dărmănești
 • Cabina Foto Comănești
 • Cabina Foto Buhuși
 • Cabina Foto Moinești

Vrei sa vezi cum arata cabina noastra, ce recuzita avem sau cum se desfasoara activitatea la evenimente? Arunca o privire in clipul de mai jos.
Am surprins cateva cadre de la unul dintre evenimentele la care am participat cu photo booth-ul ca sa-ti aratam cum va fi si la evenimentul tau!

In lista de mai jos am inclus evenimentele la care participam cel mai des:

 • Cabina Foto Nunta
 • Cabina Foto Botez
 • Cabina Foto Majorat
 • Cabina Foto Banchet
 • Cabina Foto Aniversare
 • Cabina Foto Evenimente
 • Cabina Foto Petrecere Corporate

Iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. In cazul in care pachetele prezentate nu se potrivesc evenimentului sau nevoilor tale, contacteaza-ne si spune-ne numarul de ore dorit. Putem negocia impreuna pachetul perfect pentru tine.
PS: De ce sa ne alegi pe noi? – Pentru oricare dintre pachetele de mai sus transportul este inclus in pretul pachetului pe toata raza judetului Bacau, deci nu va trebui sa mai achiti nimic suplimentar: Bacau, Slanic Moldova, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna, Buhusi dar de asemenea ne deplasam si in localitati din imprejurimile acestora
Cabina Foto Bacau Slanic Moldova Onesti Targu Ocna Darmanesti Comanesti Moinesti Buhusi pret

Inchiriaza Cabina Foto Bacau – Ce iti oferim

Cu siguranta te intrebi ce servicii sunt incluse in pachetele despre care am spus mai sus. In lista de mai jos am inclus cateva dintre acestea:

 • Poze si printuri nelimitate pe durata inchirierii
 • Asistent pe durata evenimentului
 • Recuzita / accesorii amuzante – peste 70 elemente
 • Fotografii la minut – invitatii primesc pe loc pozele printate
 • Fundal la alegere – poti alege din 4 modele diferite
 • Transport inclus pentru orice eveniment din judetul Bacau
 • Dubluri – fiecare persoana din poza primeste un exemplar

Pentru a verifica lista cu toate serviciile noastre incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invit sa accesezi pagina de servicii.
In tabel vei gasi o lista completa cu ceea ce este inclus in pachetele oferite de Cabina Foto Special Moments. De asemenea, in tabel sunt prezentate si serviciile extra de care poti beneficia la cerere. Printre cele mai importante amintim: guestbook-ul, stick cu pozele in format digital, dar si fundalul personalizat.
Cabina Foto Bacau Slanic Moldova Moinesti Buhusi Onesti Targu Ocna Darmanesti Comanesti pret photo booth

3 lucruri de stiut inainte de a inchiria o cabina foto

1. Echipamentele utilizate sunt importante. Imprimanta si aparatul foto pot face o diferenta foarte mare intre niste poze normale si pozele de calitate inalta. Este recomandat sa alegi o cabina foto ce dispune de o camera foto DSLR si de o imprimanta termica. Acestea doua vor lucra foarte bine impreuna iar pozele vor avea o calitate foarte buna. In plus, imprimanta termica are o viteza de printare foarte buna, scotad poza intr-un interva de 10-20 secunde per print.
PS: Noi folosim atat o camera foto profesionala cat si o imprimanta termica marca DNP cu viteza de printare de 12 secunde pentru o poza.
2. Care este costul total? Inainte de a semna un contract de inchiriere si de a plati anuntul este important sa stii clar ce servicii sunt incluse in fiecare pachet ce iti este oferit. Asigura-te ca transportul este inclus. De asemenea, unele companii vor trece ca serviciu extra magnetii sau pozele magnetizate. De asemenea, numarul de printuri este importat. Intreaba clar daca exista un numar maxim de printuri sau daca acesta este nelimitat.
PS: Noi iti oferim transport inclus, fotografii magetice si printuri nelimitate pentru toate pachetele alese. Iti reamintim faptul ca pretul pentru inchirierea cabinei foto in Bacau incepe de la 800 RON cu cele 3 servicii incluse.
Cabina Foto Bacau pret photo booth
3. Care sunt serviciile extra disponibile si cat costa? Este posibil sa-ti doresti servicii extra precum stick cu fotografiile in format digital, guestbook / carte de oaspeti, mesaje personalizate sau altele. Iti recomandam sa intrebi si despre acestea, inclusiv despre costul lor.
PS: Iti oferim toate aceste servicii extra contra cost, dar si altele. Intreaba-ne despre pachetele extra sau vino chiar tu cu idei si noi le punem in practica.

Hai sa discutam!

Vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile pe care ti le putem oferi? Scrie-ne pe Facebook – Cabina Foto Special Moments – Bacau . De obicei raspundem in cateva minute.
Ne mai poti contacta accesand pagina de contact si completetand formularul, sau suna-ne la 0758 623 378.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

florentin December 18, 2019

sal.. cat ma costa in onesti la un evenimet al unui ong pt copii necajiti.. 2..300 poze.. ms

octavian December 19, 2019

Salut Florentin. Ne poti apela la numarul de telefon 0758 623 378 ca sa imi spui mai multe detalii despre eveniment si iti voi comunica si costul.

Comments are closed