Cabina Foto Bacau | Onesti | Moinesti | Targu Ocna | Slanic Moldova | Darmanesti | Comanesti | Buhusi

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Bacau? Noi, echipa Cabinei Foto Special Moments ne desfasuram activitatea si ne deplasam cu photo booth-ul nostru in intreg judetul Bacau, deci noi te putem ajuta!

Pretul pentru inchirierea cabinei foto in Bacau difera in functie de pachetul ales.

Unde poti inchiria Cabina Foto Special Moments?

Conteaza pe noi daca organizezi un eveniment si vrei ca invitatii tai sa beneficieze de poze la minut si marturii magnetice, dar si de clipe de distractie ce le vor aminti cu mare placere de evenimentul tau.

Conteaza pe noi daca esti interesat de:

Vrei sa vezi cum arata cabina noastra, ce recuzita avem sau cum se desfasoara activitatea la evenimente? Arunca o privire in clipul de mai jos.

Am surprins cateva cadre de la unul dintre evenimentele la care am participat cu photo booth-ul ca sa-ti aratam cum va fi si la evenimentul tau!

In lista de mai jos am inclus evenimentele la care participam cel mai des:

Cabina Foto Bacau - Moinesti - Darmanesti - Comanesti - Onesti - Photo Booth Bacau

Servicii - Photo Booth Bacau

Iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore. In cazul in care pachetele prezentate nu se potrivesc evenimentului sau nevoilor tale, contacteaza-ne si spune-ne numarul de ore dorit. Putem negocia impreuna pachetul perfect pentru tine.

PS: De ce sa ne alegi pe noi? – Pentru oricare dintre pachetele de mai sus transportul este inclus in pretul pachetului pe toata raza judetului Bacau, deci nu va trebui sa mai achiti nimic suplimentar: Bacau, Slanic Moldova, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna, Buhusi dar de asemenea ne deplasam si in localitati din imprejurimile acestora

Cu siguranta te intrebi ce servicii sunt incluse in pachetele despre care am spus mai sus. In lista de mai jos am inclus cateva dintre acestea:

Acceseaza pagina de Preturi & Pachete pentru a vedea lista completa, sau mergi mai jos pentru formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Acceseaza pagina de Preturi & Pachete pentru a vedea lista completa, sau mergi mai jos pentru formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Photo Booth Bacau - Photo Booth Moinesti, Onesti, Comanesti, Darmanesti - Cabina Foto de inchiriat pentru nunta, botez evenimente - PRET

3 lucruri de stiut inainte de a inchiria o cabina foto

1. Echipamentele utilizate sunt importante. Imprimanta si aparatul foto pot face o diferenta foarte mare intre niste poze normale si pozele de calitate inalta. Este recomandat sa alegi o cabina foto ce dispune de o camera foto DSLR si de o imprimanta termica. Acestea doua vor lucra foarte bine impreuna iar pozele vor avea o calitate foarte buna. In plus, imprimanta termica are o viteza de printare foarte buna, scotad poza intr-un interva de 10-20 secunde per print.
PS: Noi folosim atat o camera foto profesionala cat si o imprimanta termica marca DNP cu viteza de printare de 12 secunde pentru o poza.

2. Care este costul total? Inainte de a semna un contract de inchiriere si de a plati anuntul este important sa stii clar ce servicii sunt incluse in fiecare pachet ce iti este oferit. Asigura-te ca transportul este inclus. De asemenea, unele companii vor trece ca serviciu extra magnetii sau pozele magnetizate. De asemenea, numarul de printuri este importat. Intreaba clar daca exista un numar maxim de printuri sau daca acesta este nelimitat.
PS: Noi iti oferim transport inclusfotografii magetice si printuri nelimitate pentru toate pachetele alese. Iti reamintim faptul ca pretul pentru inchirierea cabinei foto in Bacau incepe de la 800 RON cu cele 3 servicii incluse.

3. Care sunt serviciile extra disponibile si cat costa? Este posibil sa-ti doresti servicii extra precum stick cu fotografiile in format digital, guestbook / carte de oaspeti, mesaje personalizate sau altele. Iti recomandam sa intrebi si despre acestea, inclusiv despre costul lor.
PS: Iti oferim toate aceste servicii extra contra cost, dar si altele. Intreaba-ne despre pachetele extra sau vino chiar tu cu idei si noi le punem in practica.

 

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Bacau

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta noastra si pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Bacau, completeaza formularul de contact de mai jos.

De asemenea ne poti contacta direct pe pagina noastra de  Facebook – Cabina Foto Bacau (click aici) acolo unde raspundem de obicei foarte repede, in doar cateva minute.

Ne poti contacta direct la numarul 0758 623 378 (Octavian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Bacau.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON