Cabina Foto Neamt - Photo Booth Neamt

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto Special Moments in judetul Neamt? Ai ajuns in locul potrivit! Suntem aici pentru a-ti oferi informatii despre inchirierea photo booth-ului nostru in Neam si imprejurimi.

Mai jos am pregatit pentru tine un clip cu cateva secvente de la unul dintre evenimentele noastre din judetul Neamt. Vezi cum se distreaza invitatii pozandu-se cu cabina foto! Pe langa distractia de moment, cei ce participa la evenimentul pe care il organizezi (nunta, botez, eveniment business, majorat, aniversare etc) vor ramane si cu o amintire vie data de fotografiile magnetice.

Cabina Foto poate fi inchiriata pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, iar fiecare pachet include o multitudine de servicii pe care ti le vom prezenta mai jos.

In cazul in care niciunul dintre aceste pachete nu este potrivit pentru nevoile tale, putem negocia un numar de ore care iti este mai favorabil. Pretul pentru inchirierea cabinei foto difera in functie de pachetul de ore ales.

Pretul pentru inchirierea cabinei foto difera in functie de pachetul de ore ales. Iti recomandam ca atunci cand alegi numarul de ore pe care doresti sa-l inchiriezi sa tii cont de numarul de invitati si de tipul de eveniment: nunta, botez, aniversare etc.

Inchiriaza Cabina Foto Neamt - Ce iti oferim

Conteaza pe noi daca organizezi un eveniment si vrei ca invitatii tai sa beneficieze de poze la minut si marturii magnetice, dar si de clipe de distractie ce le vor aminti cu mare placere de evenimentul tau.

Conteaza pe noi daca esti interesat de:

De asemenea, transportul este gratuit pe toata raza judetului Neamt:

Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invit sa accesezi pagina de pachete si preturi (click).

Cabina Foto Neamt - Cabina Foto Piatra Neamt - Cabina Foto Targu Neamt - Photo Booth Targu Neamt - Roman

3 lucruri de stiut inainte sa faci o rezervare pentru cabina foto

1. Echipamentele folosite sunt foarte importante. Noi, la Cabina Foto Special Moments, folosim echipamente profesionale deoarece dorim ca fiecare eveniment sa fie unul reusit, iar invitatii si clientii nostri sa fie multumiti.

Folosim o camera DSLR cu ajutorul careia putem lucra la setari astfel incat pozele sa fie clare, luminoase si de calitate. De asemenea, folosim o imprimata foto termica, special gandita pentru o cabina foto. Aceasta este capabila sa printeze o poza in aproximativ 12 secunde, la o calitate superioara.

2. Pozele magnetice si trasportul pana la locatie sunt incluse in pachetele de baza. Majoritatea clientilor intreaba de aceste doua lucruri, iar la noi acestea sunt incluse in costul fiecarul pachet. Astfel, nu trebuie sa achiti nimic suplimentar

3. Pentru ca totul sa fie pregatit in seara evenimentului, este necesar sa discuti cu cei de la local pentru a amenaja un spatiu unde sa fie montata cabina foto. Avem nevoie de o masa destul de mare pentru a dispune recuzita si de alimentare cu energie electrica.

Contacteaza-ne! Rezerva Cabina Foto Neamt

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta noastra si pretul de inchiriere al Cabinei Foto in Neamt, completeaza formularul de contact de mai jos.

De asemenea ne poti contacta direct pe pagina noastra de  Facebook – Cabina Foto Neamt (click aici) acolo unde raspundem de obicei foarte repede, in doar cateva minute.

Ne poti contacta direct la numarul 0758 623 378 (Octavian) pentru a cere informatii despre inchirierea photo booth-ului in Neamt.

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON