Cabina Foto Neamt – Photo Booth Neamt – Pret

Vrei sa inchiriezi Cabina Foto in Neamț?

Vrei sa inchiriezi o cabina foto in Neamt? Cabina Foto Special Moments – Neamt isi desfasoara activitatea in intreg judetul Neamt, deci poti conta pe noi! Preturile pentru inchirierea unei cabine foto variaza in functie de pachetul ales si de serviciile extra.
cabina foto targu neamt roman piatra neamt bicaz roznov ceahlau
Ne deplasam cu photo booth-ul nostru pe toata raza judetului Neamt, asa ca te invitam sa ne contactezi daca doresti sa afli mai multe detalii sau sa faci o rezervare petru:

Mai jos am pregatit pentru tine un clip cu cateva secvente de la unul dintre evenimentele noastre din judetul Neamt. Vezi cum se distreaza invitatii pozandu-se cu cabina foto! Pe langa distractia de moment, cei ce participa la evenimentul pe care il organizezi (nunta, botez, eveniment business, majorat, aniversare etc) vor ramane si cu o amintire vie data de fotografiile magnetice.

Cabina Foto poate fi inchiriata pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, iar fiecare pachet include o multitudine de servicii pe care ti le vom prezenta mai jos.
In cazul in care niciunul dintre aceste pachete nu este potrivit pentru nevoile tale, putem negocia un numar de ore care iti este mai favorabil. Pretul pentru inchirierea cabinei foto difera in functie de pachetul de ore ales.
Iti recomandam ca atunci cand alegi numarul de ore pe care doresti sa-l inchiriezi sa tii cont de numarul de invitati si de tipul de eveniment: nunta, botez, aniversare etc.
Cabina Foto Targu Neamt Roman Bicaz pret cabina foto

Inchiriaza Cabina Foto Neamt – Ce iti oferim

Dupa cum am spus si mai sus, poti inchiria cabina foto in Neamt pentru 2, 4, 6 sau 8 ore. Iata cateva dintre serviciile de baza pe care le include fiecare dintre aceste pachete:

 • Poze si printuri nelimitate
 • Recuzita
 • Fundal
 • Printare foarte rapida – 12 secunde
 • Asistent pe durata evenimentului
 • Dubluri – toti invitatii care apar intr-o poza primesc o copie

De asemenea, transportul este gratuit pe toata raza judetului Neamt:

 • Targu Neamt
 • Roman
 • Piatra Neamt
 • Bicaz
 • Roznov
 • Ceahlau – Lacul Rosu – Durau

cabina foto lacul rosu durau ceahlau - photo booth nunta
Pentru a vedea toate serviciile incluse in pachetele pe care ti le putem oferi, te invit sa accesezi pagina de servicii (click).
In tabelul din pagina de servicii vei gasi cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii despre fiecare pachet in parte. De asemenea, in tabel iti prezentam si serviciile extra de care poti beneficia la cerere. Printre cele mai importante se numara: guestbook-ul, fotografiile magnetice, dar si fundalul personalizat.

3 lucruri de stiut inainte sa faci o rezervare pentru cabina foto

1. Echipamentele folosite sunt foarte importante. Noi, la Cabina Foto Special Moments, folosim echipamente profesionale deoarece dorim ca fiecare eveniment sa fie unul reusit, iar invitatii si clientii nostri sa fie multumiti.
cabina foto targu neamt roman - pret cabina foto nunta
Folosim o camera DSLR cu ajutorul careia putem lucra la setari astfel incat pozele sa fie clare, luminoase si de calitate. De asemenea, folosim o imprimata foto termica, special gandita pentru o cabina foto. Aceasta este capabila sa printeze o poza in aproximativ 12 secunde, la o calitate superioara.
2. Pozele magnetice si trasportul pana la locatie sunt incluse in pachetele de baza. Majoritatea clientilor intreaba de aceste doua lucruri, iar la noi acestea sunt incluse in costul fiecarul pachet. Astfel, nu trebuie sa achiti nimic suplimentar
3. Pentru ca totul sa fie pregatit in seara evenimentului, este necesar sa discuti cu cei de la local pentru a amenaja un spatiu unde sa fie montata cabina foto. Avem nevoie de o masa destul de mare pentru a dispune recuzita si de alimentare cu energie electrica.
cabina foto targu neamt roman - pret cabina foto nunta
Noi vom fi prezenti cu o ora inainte de inceperea evenimentului pentru a monta cabina si pentru a face probe. Vrem ca totul sa fie perfect!

Rezerva Cabina Foto Neamt

Vrei sa afli detalii despre serviciile oferite de noi? Scrie-ne pe Facebook – Cabina Foto Special Moments – Neamt. De obicei raspundem in cateva minute acolo.
Ne poti contacta si accesad pagina de contact (click aici). Completeaza formularul si asigura-te ca introduci o adresa de e-mail sau un numar de telefon valid ca sa te putem contacta inapoi.
Daca esti nerabdator si doresti sa afli informatii pretioase de la noi intr-un timp foarte scurt, ne poti apel la numarul 0758 623 378 – Octavian.