Cabina Foto Darabani - Photo Booth Darabani - Botosani

Vrei sa inchiriezi o Cabina Foto in Darabani pentru nunta, botez, petreceri sau alte evenimente?

Invitatii tai se vor distra de minune pozandu-se cu photo booth-ul nostru! In continuare iti vom prezenta cateva detalii despre cabina foto, pachetele disponibile si serviciile incluse in oferta noastra.

In clipul urmator vei gasi cateva scene surprinse la unul dintre evenimentele la care am participat cu cabina foto in Darabani, judetul Botosani. Pozele la minut si marturiile magnetice au fost apreciate de toti invitatii!

Cabina foto Darabani poate fi inchiriata in tot judetul Botosani, si in imprejurimi. Pretul de inchiriere al photo booth-ului nostru in Darabani difera in functie de pachetul ales si de serviciile extra pe care ti le doresti.

Este important de stiut ca transportul este gratuit pentru orice locatie din judetul Botosani. Ne deplasam cu cabina foto pe toata raza judetului, si nu trebuie sa platest nimic in plus pentru transport indiferent de locatie si localitate.

Servicii - Photo Booth Darabani

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Darabani? Noi iti putem oferi pachete de 2, 4, 6 sau chiar 8 ore. Printre serviciile incluse in aceste pachete se urmatoarele sunt cele mai importante:

Verifica toate serviciile noastre accesand pagina de Preturi & Pachete. Acolo vei descoperi intreaga oferta, pachetele disponibile dar si o detaliere a fiecarui pachet.

Conteaza pe noi daca doresti sa inchiriezi cabina foto botez, cabina foto nunta, cabina foto evenimente, cabina foto majorat, cabina foto petreceri in orasul Darabani, judetul Botosani.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Darabani

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre sau pentru a face o rezervare trebuie sa ne contactezi.

In josul paginii ti-am pregatit un formular de contact pe care te invitam sa-l completezi pentru a putea sa-ti oferim detalii despre pretul de inchiriere si oferta noastra. Ne poti scrie si pe Facebook – Cabina Foto Darabani (click aici). 

De obicei raspundem in cateva minute. 

De asemenea poti sa ne contactezi la telefon 0758 623 378 (Octavian).

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra – vei afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON