Cabina Foto Gura Humorului - Photo Booth

Surprinde-ti invitatii cu poze amuzante realizate cu ajutorul photo booth-ului nostru! Iti garantam ca acestia vor savura fiecare secunda petrecuta la cabina noastra.

Vrei sa inchiriezi cabina foto in Gura Humorului? Noi te putem ajuta! Suntem echipa din spatele Cabinei Foto Special Moments, si ne deplasam pe toata raza judetului Suceava pentru a surprinde clipe de distractie si zambetele invitatilor tai.

Servicii - Photo Booth Gura Humorului

Inchiriaza Cabina Foto Gura Humorului, iar noi de ocupam de restul! Contacteaza-ne si comunica-ne detalii despre evenimentul tau, precum: data, locatia, un numar aproximativ de persoane si tipul evenimentului (nunta, botez, petrecere, aniversare etc).

 

In functie de perioada in care te hotarasti sa inchiriezi poti beneficia de o reducere la inchirierea cabinei foto. In lista de mai jos vei gasi cateva dintre serviciile pe care ti le putem oferi:

 

Verifica toate detaliile despre serviciile noastre incluse in toate pachetele de baza, dar si serviciile extra pe care ti le oferim in pagina de Preturi & Pachete.

Contacteaza-ne pentru a inchiria Photo Booth-ul in Gura Humorului

Ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli mai multe despre oferta noastra de inchiriere a photo booth-ului?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de contact de mai jos.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil cu toate informatiile de care ai nevoie!

De asemenea, te invitam sa ne scrii pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Gura Humorului daca iti este mai usor asa, sau suna-ne direct la numarul de telefon 0758 623 378 (Octavian).

Poti beneficia de o reducere

de pana la 250 RON

Contacteaza-ne acum pentru detalii despre oferta noastra pentru a afla detalii despre toate beneficiile extra, despre bonsurile si reducerile curente.

Contacteaza-ne

Scrie-ne direct pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp. Apasa pe butoanele de mai jos pentru a incepe conversatia!

Daca vrei sa discutam pe e-mail te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos.

Cabina Foto + Platforma Selfie 360 Video

de la 200 RON pana la 600 RON